26.12.04
01:55
Сам ли си правите храната, или някои друг?
Споделете за пред bb-team.org!
По принуда си я готвя, защото майка ми се пада малко вегетарянка и месо въобще не обича (даже го мрази), така че сещаш се - бая готвене пада :)
26.12.04
20:58
Всеки път, когато имам времевата възможност си готвя сам.
26.12.04
21:46
когато вкарам по-строга диета правя следното...сядам в Неделя и за всеки ден от седмицата написвам менюто си,изчислено по калорийй и т.н. отивам в магазина и купувам продуктите,после го поднасям на ....жена си и нямам проблеми с диетата :D
26.12.04
23:03
Ам... За пред bb-team.org трябва да споделя, че хората имат:
Съпруги(съпрузи) :)
Ресторанти :)
Други членове на семейството, може дори и домашни помощници...
А някои рядко ядат готвено :)
30.01.05
10:21
Аз лично сам си правя храната-вегетарианец съм и храната , която си приготвям не ми отнема много време : картофи , ориз , яйца , макарони , ... бе все неща , които се приготвят лесно. Засега се справям сам.
по-здрави :)
ако това което правя е готвене, е то тогава сам си готвя :D. все пак в панса(общежитието) мама я няма..:)
03.04.05
21:44
Аз сама си готвя ного ясно !
Аз сам си приготвям храната защото нямам доверие на маиками че 6те спазва тва което я помоля пак и да зема да и обяснявам аз по добре сам да си я павя така че хем ми праи кеф да си готва хем и олеснявам маиками така че с един удар ва заека :lol: :lol: :lol:
Въпреки,че майка ми готви страхотно и с удоволствие ям пилешки пържоли с килограми когато съм си у дома,си готвя сам-студентския живот го налага
Ами лапетии какво да ги правиш! :lol:
[quote author=“D3BEP”]Ам... За пред bb-team.org трябва да споделя, че хората имат:
Съпруги(съпрузи) :)
Ресторанти :)
Други членове на семейството, може дори и домашни помощници...
А някои рядко ядат готвено :)
мама готви :lol: :wink: скоро като се науча ще готвя сам(примерно слет около година) :wink:
15.04.06
18:06
Мене майка ми готви защого аз немога
Отделям всеки ден по около час и половина за готвене.Събота и неделя може и повече.Отдава ми се ,ама няма достатъчно време да се отддам по дълго на готвене,понеже времето ми ( а и не само моето ) е кът.
Поздрави.
16.04.06
17:38
ми наще готвят аз рядко :lol: