25.03.13
19:34
Здравейте. Понеже искам да пия суроватка само след тренировка, защото не искам да си купувам кутия и да я пия и сутрин, искам да ви попитам нещо. Чух, че суроватката след тренировка и когато пия само ЕДНА, не се разграждала в организма, т.е малка част от нея бивала разградена, а другото не... Което означава, че нямало ефект ако пия само след тренировка и една. Ако това е вярно, ще спра изобщо да пия.. Та въпросът ми е- Дали това за разграждането е вярно и ще има ли ефект ако пия само по една след тренировка?
П.С- Суроватката в фитнеса, която предлагат, е Predator.
Пич, сигурен съм, че дори ти не успяваш да проследиш собствената си мисъл, какво остава за нас? :D :D :D
И аз виждам голям зор да го дешифрирам това питане, колкото и да ме е срам да си призная, то тоя път нищо не можах схвана, ама ич :D
Съгласен с горните 2 коментара. Суроватка във фитнес залите ? Сигурно имаш в предвид суроватъчен протеин ? Или нещо друго ?
25.03.13
21:16
Да, суроватъчен протеин. И да, в залата може да си купиш една суроватка, струва 0,70 стотинки. Въпросът ми е дали ако пия само една суроватка след тренировка( демек само 1 път на ден, без да пия сутрин или вечер преди лягане) дали ще се разгради ( защото чух че не се разграждала добре ако пия само по един път на ден). Та това е въпросът! :D
25.03.13
21:39
Този дето ти го е казал това или разбира по-малко и от теб (което без да се обиждаш ми се струва трудно постижимо), или се опитва да ти продаде кутия суроватки. Пълен абсурд е това. Честно казано като гледам колко ти е неясен протеинът не виждам смисъл да пиеш даже и по една доза в залата, понеже не изглежда да знаеш какво точно да очакваш.