25.03.13
18:04
Здравейте ! На 18-години съм. 77кг 1.83см. Занимавам се с фитнес от близо година. До сега не съм приемал никакви хранителни добавки. Въпроса ми е как ви се струва тази комбинация : L-Glutamine + L-Arginine + Whey Protein. И ако е добра, ако може да ми предложите някой продукт, който знаете, че е хубав.
25.03.13
18:58
Бих заменил аргинина с креатин. Ще се усети много по-добре в отношение на експлозивна сила и издръжливост. Глутамина също може да е излишен, ако не тренираш зверски и при положение, че пиеш протеинче и хапваш добре.
25.03.13
19:35
Добавките, които наистина вършат работа са:
• протеин
• креатин монохидрат
• цинк и магнезий
• омега 3
Не казвам, че останалите продукти нямат ефект, но не е толкова голям като на горните и обикновено са доста по-скъпи. И като питаш дали да взимаш глутамин и аргинин, първо си осигури горните + прилична диета спрямо целта.
Глутамина го замени с креатин. Аргинина не ти е излишен - ще те помпи повече.Колкото до протеина , ако намериш качествен на българският пазар взимай .Вземи си комплексни витамини и това ти е стака като цяло.
26.03.13
15:11
Комбинацията е добра, бих добавил само и креатин.
Бих ти препоръчал на Prima Force Glutaform, Prima Force Creaform, Prima Force AAKG.
Относно протеина Phd Pharma Whey, ON Gold Standard, Amix Fusion.