delete

Темата е заключена.

26.03.13
16:43

1

Темата беше редактирана от Георги = на 29.03.13 11:03.

26.03.13
16:52

1

Мнението беше редактирано от Георги = на 29.03.13 11:02.

26.03.13
18:20

Бих ти препоръчал да си вземеш казеин и аминокиселини.Също така ако си изместиш тренировката по рано през деня ще има положителен ефект според мен(ако имаш възможност).

Храненето е добре, ако имаш застой според мен не е защото ядеш малко, а защото не разнообразяваш много тренировките си, сменяй упражненията, експериментирай с каквото ти дойде на ум, пробвай някоя от по-нестандартните програми, има много примерни в сайта. Успех с целите!

казано от Георги Тройчев на 26.03.13, 16:43:

Целта ми е  Мускулна маса и  да изгоря мазнините от Корема.

При това колосално количество въглехидрати дневно е абсурдно да намалиш телесните си мазнини.
В този смисъл ще е неефективно да инвестираш в добавки с тази идея.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.03.13 19:29.

26.03.13
20:16

+ 1 за горният пост. Наистина с такива въглехидрати не само ,че няма да намалиш мазнините ами дори ще ги увеличиш.Закуската ти е много зле .Махай гейнара и вкарай овесени ядки.Доста високи цели си си поставил .Ще ти кажа нещо за Лазар Ангелов ,което може и да не ти се хареса.Нищо против него нямам ,но просто изказванията му ,че не е ползвал стероиди са неверни и звучат доста смешни за всеки който е малко по на вътре в този спорт.

Поздравявам те за това, че първо се допитва до компетентните, а не бързаш да се нахакаш с няк’ви добавки, в които не си сигурен. Та относно тялото, което си си поставил за цел, трябва да ти напомня, ако не си забравил, че ти трябва изключителен хранителен режим, правилна тренировка и нужните агенти. Грег Плит е един от любимите ми фитнес модели, но стажът който има в залата, може би е повече от общият наш, умножен по 3.
Мисля, че за момента ще е добре да запазиш малко парите си и да смениш малко програмата.
Казваш, че не усещаш прогрес, но как тренираш?  Имало ли е деадаптация на програмата ти? Правиш ли оптималното количество упражнения?
Поздрави! :)

27.03.13
20:26

1

27.03.13
20:28

1

27.03.13
20:39

1

Корем не се изкарва с кардио, корем се изкарва с диета. Това не важи само за мускулите на коремната стена, но и всички останали мускули. гарантирам ти, че не си си достигнал потенциала на развитие. Нямаш някакъв кой знае какъв стаж в залата. Казваш, че тренираш от 3-4 години, но колко време дефакто е непрекъснато-2011 2 пъти по 4-5 месеца прави една година.
Програмата ти е размотана, започваш седмицата с рамене и трапец, при положение че следващата тренировка ти е гърди.
В деня за гърди имаш бицепс, който се изморява за денят за гръб. Очевидно те изморява, щом казваш, че следващата ти тренировка не я издържаш. Правиш някакъв огромен брой серии и повторения за мускули, които не се нуждаят от толкова много, например раменете и трапеца. А същевременно за огромни мускули като бедрата няма достатъчно. Тялото ти изисква още доста работа, не се притеснявай.
Имам чувствтото, че си претренирал доста здраво и имаш нужда от една принудителна почивка, отново. А за по-напред намери една тренировка, която ще е от по-добра полза за теб.
Мога да ти дам някакъв доста груб пример, който да е само водещ:
Пон: Гърди, рамо
Вт: Крака
Четв: Гръб, трапец
Петък: Ръце
Другият вариант е просто да влезеш в сайта и да прегедаш нещо на готово.
Надявам се да съм ти помогнал, въпреки, че по това което беше написал, че четеш от доста отдавна форума ми се струва, че не си научил основните работи.
Поздрави! :)

27.03.13
21:17

1

Мнението беше редактирано от Георги = на 29.03.13 11:01.

27.03.13
21:22

1

Мнението беше редактирано от Георги = на 29.03.13 11:01.

Пиши по-грамотно, моля. Това е въпрос на уважение.

Нужда от професионален стак нямаш - ти не си професионалист.
Вземи си протеин или аминокиселини, хубави витамини и рибено масло. Ще ти е достатъчно. Ако чак толкова настояваш да приемаш спортни добавки - креатин монохидрат, но и той съвсем не ти е наложителен.

Ако мислиш, че гърдите и раменете са твърде тежка тренировка защо не намалиш броя на упражненията, за мускулните групи. Тези граници с часовете не са чиста монета, очевидно не си почиваш достатъчно между тренировките, щом казваш че не издържаш на собствените си тренировки. Увеличи почивката между синергистите мускули в седмицата, за да си почиват качествено, запомни че мускулът получава само стимулация за растеж по време на тренировка, но истинския градеж е едва по време на почивка.
Казваш че искаш резултати от добавките, но ако сам на си даваш почивка на организмът, и пет тона добавки да изпиеш ефекта няма да е умопомрачаващ. Хранителните суплементи просто подпомагат действието на храната. Кольо ти каза какво да си вземеш ако настояваш, а аз съм напълно съгласен с него.

П.П. Така като гледам нямаш някакъв огромен стаж в залата, имаш много периоди за кратко време, което си граничи с начинаещ. В момента в който тамън си започнал да натрупваш някакъв вид адаптация и сила в организма си, си спирал за дълъг период от време и си се връщал на нулата. Така че бих те посъветвал да се отърсиш от мисълта, че си тренирал много и да започнеш да правиш работи съобразени със стажът ти. Когато имаш година и половина, че дори и две, без сериозни прекъсвания мисля, че ще е най-добре да се замислиш за някакъв стак. За момента протеина ти е предостатъчен.

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 27.03.13 22:03.

27.03.13
22:06

[1

Мнението беше редактирано от Георги = на 29.03.13 11:00.

28.03.13
17:08

Ще ги поздравя;) те определено са постигнали много повече от вас :)

Мнението беше редактирано от Георги = на 29.03.13 11:05.

Поздрави ги и банковите им сметки също, ще ги спонсорираш доволно за тоя дето духа :)

Арогантно поведение и неначетено дете, заради това хората смятат, че фитнеса е позьорство, ама само с “професионални” стакове не става, трябва и малко сиво вещество...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1