Amix carnitine или друг?

Здравейте, чета форума постоянно и ето че дойде време да попитам за нещо. На 28 год съм, 180 см. и около 95 кг. Тренировъчния ми стаж е около 8-9год. с прекъсване около 2год. заради счупени китки. Се
га започвам лека-полека да влизам пак във форма, но искам малко да се поизчистя че съм се замазнил малко. Спрял съм се два продукта и искам помощ от вас за да избера единият. Никога не съм пил л-карнитин, просто не ми сее налагало. Много ми похвалиха продуктите на AMIX, но фирмата не ми е извесна много. Спрял съм се на Amix alc/with taurin & vitamine B6 1000mg . и  Amix carniline 1500mg. Моля ако сте ползвали тези продукти или знаете повече за тях да споделите мнение

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.03.13 07:56.

Моят опит е с този L-carnitine, по принцип. Доколкото съм се информирал, карнитинът на Now Foods е от най-висок клас.

В тази тема също има добри съвети.

Прочетох за този на ноу фуудс, но ми се искаше да започна с нещо по евтино( тъй като до сега не съм ползвал ) и след това да си взема нещо наистина качествено. Точно за това се спрях на тези двата тъй като са на добра цена ,а и при прием на около 4-5мг. дневно ще ми стигнат за около месец.

27.03.13
10:24

Моя личен фаворит в конкретния случай е 250 грама Primaforce Alcar! Предостатъчно количество суровина за да го пия в повече от доволни дозировки. В комбинация с някой термоген или просто кафенце и зелен чай е чудна комбинация за стряскане на мастния метаболизъм.

Поръчах си Amix carniline 1500mg тъй като за ацетила прочетох че трябва задължително да се приема с някаква киселина. Ще го пробвам и ще видя

БО

27.03.13
18:49

+1 за Amix Carniline. :)

BT

01.04.13
18:58

Ацетила също е добър и по-специално Алкар на Примафорс. Имаш 500 дози в разфасовка ;)

EP

05.04.13
18:35

Определено Alcara на Prima Force е най-доброто на пазара, но този на Амикс също става, защото отново ползва CarniPure суровина, така че който и от двата да вземеш няма да сгрешиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1