Помощ за оформяне на дупето и краката :(

26.03.13
22:48

Здравейте на всички! Като цяло съм нова относно темата “фитнес”. От месец тренирам по 3-4 пъти седмично за час и половина,предимно за крака и дупе. ( от време на време коремни,но нагоре не се оплаквам общо взето..). Висока съм 168,тежа около 54кг,но въпроса не е в това,никога не съм обръщала внимание на килограмите си. Става дума за това,че съм недоволна от състоянието на крака и на дупето си. Уж тренирам,а имам чувството,че краката ми заякват вместо да се стегнат и смалят? Да,по принцип краката ми са “яки” ( занимавала съм се с плуване и танци в продължение на години) и въпроса ми е дали така не ги правя още по “яки” и големи,издути? Защото определено не ми е това целта! Не се ограничавам,ям каквото си поискам,просто не ям след 8 и си пия водичка по 2 литра на ден. Не разбирам защо става така. Дали не е въпрос на конструкция на тялото? Миналата година лятото бях станала 49 кг и краката ми бяха прекрасни,но уви зимата всичко се проваля и сега се стремя уж да го върна това състояние. Защо не ми се получава? Моля дайте съвети. Има ли смисъл въобще да продължавам или няма надежда за мен и моето тяло. Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от comefindme adorable на 27.03.13 16:03.

казано от comefindme adorable на 26.03.13, 22:48:

Защо не ми се получава?

Защото:

Не се ограничавам,ям каквото си поискам,просто не ям след 8 и си пия водичка по 2 литра на ден.

...и защото:

Уж тренирам...

С какво си се занимавала преди време - това е без значение.
Важно е какво правиш сега.
И не, не съм убеден, че краката ти са яки. Яките крака са стегнати.

Съответно - подобряваш храната и тренировките. Това е пътят.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.03.13 16:12.

27.03.13
16:31

Нека позная: въртиш кардио, после правиш бедрено сгъване, разгъване и затваряне и отваряне на аддуктор машината, нали?

27.03.13
17:53

И за финал напади със собствено тегло и така 3~4 пъти в седмицата.(talk)

27.03.13
21:36

ами в общи линии,да. Каквото правят повечето жени,момичета :Д Ами не знам за дали краката ми са “Яки” ама не искам да стават големи,мускулести и да си личи много. А да са си нормални стегнати просто ;д

28.03.13
16:07

казано от comefindme adorable на 27.03.13, 21:36:

ами в общи линии,да. Каквото правят повечето жени,момичета :Д Ами не знам за дали краката ми са “Яки” ама не искам да стават големи,мускулести и да си личи много. А да са си нормални стегнати просто ;д

Много внимавай. Едно повторение повече и мускулите растат главоломно. Така че....не пипай нищо друго освен дъмбелите...в розово.:D

Мнението беше редактирано от pe6о на 28.03.13 16:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1