27.03.13
16:28
Мога ли да попитам защо може бицепса да не расте на дебелина ами само на дължина ?.Просто виждам как бицепса е голям но не е дебел,и не е като топка дано ме разбирате ,другото което е чудя се как да развия вътрешната част на бицепса тази която е от към ребрата ..защото ми се струва някак си слаба ..Някакви упражнения ??? Имам 9 месеца стаж в фитнеса ...данеби да не е пораснал на дебелина заради това че имам малко стаж ?
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.03.13 18:21.
Без снимки не можем да видим как ти е, но ако искаш упражнения за дебелина и за вътрешната част чуково сгъване с дъмбел (еденично) бих ти препоръчал и сгъване с дъмбели, като въртиш китката във завършващата фаза.
Мнението беше редактирано от LOSER_X на 27.03.13 18:10.
27.03.13
16:53
казано от LOSER_X на 27.03.13, 16:43:
Без снимки не можем да видим как ти е, но ако искаш упражнения и за вътрешната част чуково сгъване с дъмбел (еденично) бих ти препоръчал и сгъване с дъмбели, като въртиш китката във завършващата фаза.
http://www.free-workout-routines.net/bicep-curls.html
Попринцип ето тази глава ми изостава , кадето пише Biceps BRachii…..
казано от LOSER_X на 27.03.13, 16:43:
Без снимки не можем да видим как ти е, но ако искаш упражнения и за вътрешната част чуково сгъване с дъмбел (еденично) бих ти препоръчал и сгъване с дъмбели, като въртиш китката във завършващата фаза.
Коригирай широчината на хвата за да акцентираш на вътрешна или външна част
Май никой не се сети да му каже за храненето. Не се ли храниш достатъчно, бицепсите (както и останалата част на тялото) няма да ти расте. Също и може да пробваш упражнението “21” ако имаш достатъчно стаж. Като цяло пробвай различни упражнения- сгъване с крив лост, прав лост, скотово сгъване, чукови и тн. И виж кое ти влияе най- добре.
Но не се вманиачавай много в бицепса, той е малък мускул и не го пренатоварвай толкова, тренирай го 1 път на седмица, това е достатъчно.
Мнението беше редактирано от avitohol на 27.03.13 17:46.