Защо бицепсът ми не расте на дебелина?

Темата е заключена.

27.03.13
16:28

Мога ли да попитам защо може бицепса да не расте на дебелина ами само на дължина ?.Просто виждам как бицепса е голям но не  е дебел,и не е като топка дано ме разбирате ,другото което е чудя се как да развия вътрешната част на бицепса тази която е от към ребрата ..защото ми се струва някак си слаба ..Някакви упражнения ??? Имам 9 месеца стаж в фитнеса ...данеби да не  е пораснал на дебелина заради това че имам малко стаж ?

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.03.13 18:21.

27.03.13
16:43

Без снимки не можем да видим как ти е, но ако искаш упражнения за дебелина и за вътрешната част чуково сгъване с дъмбел (еденично) бих ти препоръчал и сгъване с дъмбели, като въртиш китката във завършващата фаза.

Мнението беше редактирано от LOSER_X на 27.03.13 18:10.

27.03.13
16:53

казано от LOSER_X на 27.03.13, 16:43:

Без снимки не можем да видим как ти е, но ако искаш упражнения и за вътрешната част чуково сгъване с дъмбел (еденично) бих ти препоръчал и сгъване с дъмбели, като въртиш китката във завършващата фаза.

http://www.free-workout-routines.net/bicep-curls.html  

Попринцип ето тази глава ми изостава , кадето пише Biceps BRachii…..

27.03.13
16:53

казано от LOSER_X на 27.03.13, 16:43:

Без снимки не можем да видим как ти е, но ако искаш упражнения и за вътрешната част чуково сгъване с дъмбел (еденично) бих ти препоръчал и сгъване с дъмбели, като въртиш китката във завършващата фаза.

Коригирай широчината на хвата за да акцентираш на вътрешна или външна част

27.03.13
17:44

Май никой не се сети да му каже за храненето. Не се ли храниш достатъчно, бицепсите (както и останалата част на тялото) няма да ти расте. Също и може да пробваш упражнението “21” ако имаш достатъчно стаж. Като цяло пробвай различни упражнения- сгъване с крив лост, прав лост, скотово сгъване, чукови и тн. И виж кое ти влияе най- добре.
Но не се вманиачавай много в бицепса, той е малък мускул и не го пренатоварвай толкова, тренирай го 1 път на седмица, това е достатъчно.

Мнението беше редактирано от avitohol на 27.03.13 17:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1