20.03.13
22:56
Дневникът на осъзнатите и неосъзнати залитания.
Здравейте, аз съм Деси!
От около година започнах да се интересувам от здравословния начин на живот. Насочена съм предимно към здравословното отслабване. Доста четох, доста прилагах и да ви кажа всичко сега ми прилича на голяма купа с преварена овесена каша...
Три дни вече съм на Warrior diet, до колко наистина е тя очаквам да разбера от вас :) . До момента се чувствам изключително добре, пълна с неочаквано голяма енергия и желание за изразходването й.
Тренировките са клипчета предимно на Fitness Blender или от сорта. Също въртя обръч, и отделни упражнения с гирички. Ще трябва да имате богато въображение, за да разшифровате описанията ми... Не съм съвсем на ясно как се казват повечето :D
Общо взето съм все по крайностите - тренировките или ще са предимно от 12 до 3 през нощта :( :( или изобщо няма да ги има, а храната ще е зле като количество и добра по качество или обратното. На моменти се вманиачавам да броя калории, а след това губя смисъл във всичко това... Лошото е че повечето грешки ги осъзнавам, но не мога да ги “редактирам”.
Мерки: 163 см, 54 кг.
Години: 18, 12-ти клас.
Цели: Изчистване от излишните мазнини, добре оформено женско тяло и здравословно хранене, да си ям месото
Да намеря баланса и да го задържа!
Менюто днес:
undereating: 2 ябълки, първата с 5 г сусамов тахан/който не знам до колко е позволен в тази фаза/ и 2 в 1
overeating: 15:20 - салата (100 г китайско зеле + 20 г маслини + 30 г риба тон + 15 г морков + лимонов сок + домат 70г), 5-6 рачешки кюфтенца (рачешки рулца + тиквичка, морков, яйце и малко брашно с овесени трици)
16:30 - 20 г орехи, плодов чай с 2 ч.л мед и още ~ 20 г микс ядки
20:00 -малко зелена салата с 40 г извара + малко парченце кашкавал и 1 рачешко кюфте, 90 г пилешка пържола
- 150г кисело мляко + 20 г сушени банани + 10 г амарант + 2 ч.л ром поръсено с малко канела и какао
Движението: сутринта 15 клякания, 20 коремни преси, вдигане на лост 2х10, ~15 мин на велоергометър и около 60 мин волейбол в училище. По-късно ~30 мин тичане. *Било е и по- зле...*
Удобно настанявайте критиките си надолу, очаквам ги :) Благодаря!
Темата беше редактирана от DiV на 31.08.14 18:57.
21.03.13
15:17
Никога не чета толкова дълги постове.
Надявам се е по-добре сега, малко бях прекалила с подробностите (blush) Ето и отчета за днес:
undereating:
-сок от 1 грейпфрут
- ябълка и кафе със сметана и малко кафява захар
Тренировка
- 20 мин въртене на обръч (което далеч не е монотонно поклащане на едно място)
- http://www.youtube.com/watch?v=S-75VjaSG0Q и http://www.youtube.com/watch?v=_OCa-IN2EdA
- 10 мин обръч
- 3х15 клякания с гири (3кг) над глава, 15 накланяния в страни на посока с гира и накрая малко разтягане.
overeating:
- 16:30 салата (китайско зеле, морков, домат, извара ~ 60г и малко сирене) + 65г пилешка пържола, бонбон “Мерси” с тъмен шоколад
- 18:15 кашкавал 20г с малко амарант и ~ 50 г извара
- 20:30 ~ 50 г пушено свинско месо и 200 г печен микс от зеленчуци с извара, сирене и поръсени с кашкавал. + половин филия черен хляб, 5 сушени сливи с билков чай.
Днес на няколко пъти ми се виеше свят както си седя... Надявам се да не е нещо притеснително и преди се е случвало. Може да е от променливото време.
Мнението беше редактирано от DiV на 21.03.13 22:21.
21.03.13
23:35
казано от Miss Fight на 21.03.13, 15:17:
Никога не чета толкова дълги постове.
Аз пък ги чета, нали форумът е да си помагаме.
Дано успееш да се справиш с проблема си, девойче. Аз съм малко като тебе, та не знам какъв съвет да дам, освен ... ами малко по-чилл, и стават нещата : ) И повече воля и форсиране, за да се затвърди навика.
Като начало можеш да промениш заглавието на дневника си в малко по-положителна посока. Вместо “Липса на баланс” в “Цел: баланс” или “Как да ходя по въже” .. нещо такова по-слънчево (sun)
Как се чувстваш на Warrior? На някои хора не им понася, може заради това да ти се е виело свят. Аз например бих пукнала на 4-я час глад.
mrynkalce, благодаря за съветите и на теб ти пожелавам успех! :)
Заглавието доста ме измъчи :D ще го мисля пак ...
Преди да започна този режим по изграден навик сформиран от доста статии се хранех често и по малко. Ако 4-5 часа нищо не хапвах направо преритвах :D. Но в един момент се чувствах зависима, постоянно мислех за храна (Какво да ям? Добър избор ли е? Прекалих лис количествата?...). Сега съм някак по-спокойна. Знам горе-долу на какво имам право и по кое време. Не съм мислела, че ще ми е толкова приятно. Все едно това е естествения ми режим. Само притеснението за количествата си стой. Днес на 1-2 пъти само ме завъртя, ще се стабилизирам! :)
22.03
undereating:
- ябълка
- 2 в 1, малко мляко с нес + канела и съвсем малко мед.
overeating:
16:30 - Гювече в микровълновата (100г извара, 70г замразени зеленчуци, 6 бр маслини, 100г домат от буркан, 15 г кашкавал, 1 триълниче т.сирене, 1 цяло яйце и едно без жълтък) .
19:15 - 80г свинска шунка с 1 ф черен хляб и малко домат.
21-23 - 5 боцвания от бял ориз със зеленчуци, 1 ч червено вино и 1 блокче шоколад :)(на гости)
-Леко раздвижване на мускулната треска и разходка.
- Светът се завъртя след първия прием на храна, но колкото да мине от ред...
Мнението беше редактирано от DiV на 23.03.13 16:00.
23.3
Undereating:
- 2 in 1
Overeating:
14:00 - зелена ябълка
14:20 - Омлет от 2 яйца + 80г спанак, 80г извара, амарант, 1 домат от буркан и 1 триъгълниче топено сирене.
- съвсем малко варено жито с орехи*
16:30 - пица с кашкавал, малко шунка и сметана - 110г
- Няколко бисквитки “Хогаренас” зърнен микс.*
19:20 - бъркоч на бързо: ~ 300 г кисело мляко 2%, 1 шепа годжи бери, 6-7 бадема, 2 ч.л трици, 1ч.л сусамов тахан и малко канела / трябваше да е друго, но нямах време...
Малка нощна тренировка:
- ~30 мин обрач
- 2х10 бърпита
- 2x15 лицеви на колене
- 2х15 клека с тежъсти (3кг)
- 50 джъмпинг джак
- 2х30 reverse crunches
- 30 коремни с крака нагоре
Стресов, емоционален, нервозен и изморителен ден беше. (whew)
*Бях забравила да добавя някои неща в менюто.
Мнението беше редактирано от DiV на 24.03.13 17:01.
undereating:
- Ябълка
- Кафе с мляко, 1/2 ч.л. мед и малко канела
overeating:
15:45 - Салата със спанак, малко домат, 6 маслини и сок от лимон.
- 70г телшко
~ 200 г печена тиква с бонуси: сушени плодове и ядки.
17:10 - 7 бисквитки “Хогаранас” и неизвестно количество печени кръгчета, подобни на bake rolls / сега ми се струват доста излишни (tmi)
Тренировка: 30-40 мин въртене на обръча и лека загрявка
- Cardio, butt and thigh, като 2 от упражненията тук си бяха пълна пародия...
- Abs Workout
- 3x15 лицеви и малко разтягане
21:30 - Порция телешко задушено (70г) със зеленчуци и сос: картофи, моркови, лук и гъби.
- Днес беше по-спокойно.
-Или тренировката или вечерята трябваше да са късно за жалост.
- Снимка на тиквата от днес. Пред този вкус и аромат ми бледнеят всички шоколади, бонбони и вафли... X)
Мнението беше редактирано от DiV на 24.03.13 22:49.
Тиквата е супер. :) Определено бледнеят шоколадите пред нея. Така ми се е прияла от няколко дена, а в магазина все няма и вече в колко дневника чета за тиква. (envy) Но скоро ще открадна идеята с ядки и сушени плодове. ;)
undereating:
-голяма ябълка
overeating:
15:20 -салата от спанак, морков и лимонов сок
-1/2 кренвирш с 20г. кашкавал
- 3 парчета печена тиква с малко сушени плодове и ядки
17:30 - 60 г. от вчерашните грешните хлебни кръгчета... само това ми се ядеше... :(
20:30 - няколко листа от зелена марула с тънко парче пушена риба
~ 250 г. телешко със зеленчуци
-Много скапано днес... На всичкото отгоре и тренировка няма (yawn)
Голям прозорец за overeat-ване... :) Не ми прилича много на воинска диета, ако това е което правиш, де.
Мнението беше редактирано от Margi на 25.03.13 21:43.
Да това се опитвам, но не се получава особено... Малки спречквания с нашите от сорта “Един път не можем да се съберем заедно на масата!” А те се прибират късно... (dull) Сериозно трябва да обмисля ситуацията.
В такъв случай аз бих си вечеряла към 18, а салатката бих оставила за компания (или нещо по-дребно) :)
Това ми беше първото решение със салатата, но доколко е полезна вечер? Моя милост яко ще се маже в кухнята както и да го въртя. С учебник и черпак в ръка :D
Не виждам защо да не е полезна - суровите зеленчуци са полезни по всяко време.
Някъде бях срещала, че вечер ставала ферментация в стомаха от суровите зеленчуци... Някакви киселини... Не си го спомням подробно беше преди доста време.
казано от Десислава Велкова на 25.03.13, 22:30:
Някъде бях срещала, че вечер ставала ферментация в стомаха от суровите зеленчуци... Някакви киселини... Не си го спомням подробно беше преди доста време.
:D (tmi) (headbang)
Ферментацията в стомаха зависи по-скоро от храните,които се смесват в едно ядене.Зеленчуците имат пренебрежимо количество белтъчини и се усвояват бързо.По-важно е плодовете да не се ядят непосредствено преди хранене или след него.А 30 мин преди него и съответно два часа след него.
Аз като казвам,че ми е каша от това какво трябва и какво не... :D Благодаря за “светването” по въпроса! :)
Поредният провален ден, заради непредвиденото късно прибиране и липсата на възможност за хранене...
undereating
-голяма ябълка с 5 г сусамов тахан, която ядох на 2 порции
-3 в 1 (все едно пих детско сокче)
- кафе със суха сметана
overeating:
16:15 - 20г бадеми + 10г орехи
18:20 - 2 чйца + 50г спанак, амарант малко, сирене 40г, извара 45г, кашкавал 30г и 1 домат от буркан
20-21 - нещо като качамак със сирене...
- малко зелева салата с 5 маслини
- 3 парченца печена тиквичка
- 2 малки парчета домашна баница със сирене и яйца
22~ вероятно чай с мед
-Изтощена от студа днес. Даже малко се схванах. Утре пак късно ще се прибера, но ще съм по-добре подготвена.
-Световъртеж се появи отново.
-За баланса ли... какво е това баланс?! :x
Днес не може да се нарече undereating, но от 6:30 до 17:
- 2 ябълки
- чай с мед
~10 г орехи
- мляко с нес и канела
Много ме болеше стомах цяла сутрин. Орехите оправиха нещата.
overeating:
17- 200г задушени зеленчуци с 50г месо
18:20 - 55г пълнозърнеста питка с топено сирене ~20г, 2 парченца шунка и зелена салата
20 - 250г кисело мляко 2% + 75г банан, кокосови стърготини и 1 малко блокче шоколад
Активност: Около 30 мин. обикаляне на уредите в училищния фитнес, предимно на счупеното колело и премятане на лост :D . След това 40 мин. волейбол, доста се разиграхме :)
- Денят започна добре, но какво стана със стомаха не знам.
- Без световъртеж.
- Утре вече трябва да се събера за тренировка.
undereating:
-портокал
- 2 в 1 с малко мед
Тренировка:
- 20-30 мин обрач
-HIIT with warm up
-Cardio Kickboxing от предни тренировки
overeating:
16:20-17:10- печени тиквички 75г + половин (гадно) кюфте
-60 г сирене с ~ 70 г лютеница и 60г пълнозърнесто хлебче
- 2 лъжици руска салата
- 10 г сушени банани
~20 - зелена салата окъпана в лимон + пилешко месо ~100г и 2 парчета печен картоф
- Днес се чувствам добре няма болежки, няма въртележки :)
- След тренировка направо виех от глад, отвърна ми ехото в хладилника... Докато изчакам истинската храна взех, че се наблъсках с изостаналите неща, което можех да си спестя.
- От тренировката, можеше още да дам.
- Утре ще ми е спокойно и ще направя разни промени в режима си.
канелен undereating:
- ябълка с 10г тахан и канела
- кафе с малко мляко, мед и канела
Тренировка
- 20-30 мин въртене с 2 обрача (wait) ... всъщност няма особена разлика :D само, че по-трудно се владеят за различните двиижения и са малко по-тежички.
- Abs and Obliques Workout
overeating
16:15 - омлет от: 2 яйца, 50-60г спанак, 150г извара, 30г кашкавл, малко домат и микс от амарант + ленено семе и сусам 12г
18:00 - Десетина малки сушени сливи, 3 бадема, 10 кашута и 6-7 бразилски ореха + 140 г кисело мляко
20:45 - парче ябълков пай
- За напред ще се опитам да изтегля overeating-a по-рано, а хранителния прозорец не мисля, че ще се смали, защото стомахът ми не се чувства добре.
- Тренировката е по-добре от вчера. Усетих как съм се разпуснала. Трябва да подрапам малко повече следващите пъти.
- Паят е по малко преправена рецепта от нета състоящ се от: най-много 10 точени кори, орехи, ябълки, масло, канела, мед и пудра захар за поръсване.
30.03
За тази дата ще отбележа няколко неща:
1. През целия ден стриктно нарушавах режима си. Имах си повод и си го бях планирала да е извън обичайния график.
2. Около 2 часа и половина бой с меч ^^ Едва 3та тренировка, но колко съм надъхана да го овладея... :)
31.03
Тренировка: към 9 сутринта
- 2 обръча, 3-4 песни време
-Yoga Cardio Blend
- Boxer squats + punches 2x15
- още 4-5 песни с обръчите и малко разтягане
undereating:
-морков
-кафе със сметана (от спрей) + пълнежа на бонбон “Пиана вишна” :D и канела
overeating:
14:20 - супа (със зелени работи, гъби и амарант), 40г сирене, 100г задушени зеленчуци и 1 малък сухар с тънък слой топено сирене.
15:40 - чай с малко мед, 20г микс от ядки, шоколада от изпразнения на закуска бонбон (giggle) и 5 бисквитки “Хогаренас” зърнен микс
18:20 - Микс от зеленчуците на обяд + печени гъби и чушки (общо около 100-130г), малко зелена салата със 100г свинско на скара.
- парче шоколадова торта / което в началото изобщо не поглеждах, после реших да си боцна, след това да изям половината и докато го обмислях изядох цялото парче :D (dull)
- Разпуснах се от към ядене ...
undereating:
-морков
-ябълка
-кафе със сметана
overeating:
15:50- Порция от вчерашната супа; 70г свинско на скара с няколко кръгчета печен лук и гъби.
по-късно - 2 в 1 с 1 пиян бонбон
18:30 - 2 яйца + 110г извара, 40г сирене, 10г кашкавал, сусам и 3 малки доматчета
~19:30 - малко домашна баница с тиква и орехи (Беше приготвена с много малко захар)
Тренировка
- Малко импровизирана и извън контрол, с цел “изблъскване” ... Някои неща не успях да ги запиша, други не знам как да ги опиша...
-Доста въртене ударих не само за начало, а и за активна почивка.
- 2x20 Boxer squats + punches
- 2x15 лицеви на колене
- 2x10 бърпи
- 2x50 jumping jack
- повдигане на гири над глава и в страни към 10 повторения
- 2x20 коремни
- Six Pack Abs не успях да го направя втори път...
- импровизирано разтягане
-Това е което успях да въведа. Мисля, че малко се претоварих, но който може да яде, трябва да може и да си изразходи енергията после нали?!
-Утре дълъг и напрегнат ден се е задал, но и среща с приятелки, където 100% ме очаква изкушение (giggle)
Ако правиш движенията тип кръгова тренировка,ще можеш да направиш повече бройки,следователно ще изразходиш повече енергия,ще подобриш бързината и ще даваш почивка на мускула от дадено упражнение,докато правиш другото.Пробвай ;)
02.04.
undereating:
-ябълка с 5г тахан и канела + 1 сл к. мляко
- кафе
overeating:
14:30: к. мляко 150г + шепа годжи бери
по-късно: малко солети и 2 в 1
17:00 ~60г извара, малко домат и ~130г пица с кашкавал, сирене и дом. пюре
19:30 160г печени зеленчуци (морков, тиквичка и патладжан), 4 рибени пръстчета (малки филета с нещо като панировка, но си ги пека) и към 2 лъжици извара
- малка ябълка
-Изкарах в сладкарница с няколкото солети обградена от шоколадови пастички и дори за миг не си помислих да пробвам някоя... Въпреки, че ми се предлагаха :D За сметка на това пък ядох пица :( поне не беше чак толкова много.
- Нещо ме прихваща от няколко дни та искам да стоя на ръце, колко ли месеца ще ми трябват, за да успея!? Като начало мисля да заякна в ръцете имам “крилца” на прилеп, за които трябва да се погрижа. “Постижението” ми до момента е да стоя с крака подпрени на гардероба, докато не ми изтръпнат ръцете. На прав път ли съм или е грешка това? (giggle)
undereating:
- 1/2 грейпфрут
- ябълка и няколко глътки мляко с нес, което нещо не му беше в ред...
- билков чай с домашно сладко от ягоди / увлякох се признавам (tmi)
overeating:
14:00 - Малко от вчерашните зеленчуци за начало (150г), към които добавих: херинга (60г), извара (110г) и нудели (130г)
по някое време по-късно: 3 кашута, 2 лешника и 3 бадема + 2 в 1
Тренировка:
-Загрявка с малко помощ от обръча и гиричките
-Cardio Abs..
~20 - салата (айсберг, домати, морков, сусам, кашкавал и Бри) - общо 200г + едно рибешко пръстче без панировката.
- С това сладко от ягоди... Изобщо със сладкото е странно положението. Пробвала съм да не ям сладки неща (само плодове ако ги броите) и се чувствах идеално. Корема ми беше добре, а от всички въпросни продукти все едно се подува /, че и не само от тях.../ Обаче като се стигне до там да наруша експеримента - абсолютно губя контрол въпреки, че усещам как си вредя. И доста се замислям дали не е по-добър вариант профилактично да приемам нещо сладко /по възможност здравословно/ вместо да му се нахвърлям като обезумяла от време на време :x
Яж повече мазнини.Ще си засищаш по-добре и няма да налиташ на сладко.При мен работи.
undereating:
-2 ябълки
-1 кафе със сметана, 1 капучино с мъничко кафява захар и парченце краставица :D УуУникално!
overeating:
16:30 - 4-5 бадема, 1 лешник, кашу и половина (такива бяха обстоятелствата(giggle) )
17:20 - 20:45 - 1/2 домат с няколко лъжици извара
- омлет от: 2 яйца, сусам, амарант, моцарела (80г), Бри (20г).
-2 сухара (20г)
-малко сирене
~ 45 г сухар .
И като теглих чертата:
1205.46 калории;
!64.56g. мазнини
94.73g. въгл.
67.45g. протеин
- Да намазних се днес успешно и сладкото е избегнато :) След този омлет много ми се дояде хляб все едно да попие мазнината :D
-Охо, утре предвиждам блъскане на гладно! :)
Тренировка:
-Yoga 35 мин.
undereating:
-зелен чай от пакетче с 1 с.л мед / 1час след тренировката
overeating:
12:30-зелева салата + 15г моцарела и 15 кашкавал
-50г солети със сусам
- 2 в 1
14:40- 100г натурална активия с шепа годжи бери
15:45 - 90г пилешка печена пържола + 110г печени картофи, моркови и гъби
16:40 - “Диетичен лимонов крем” по рецептата на Kath с някои козметични промени (+портокалова кора и сок; без есенция и боя; с кафява захар и поръсен с какао) ~150г / Много вкусен стана! Благодаря за идеята :)
~18- 2 чая + сушени сливи
- по-късно като ми донесоха фурми... (blush) не познавах часа и не можех да броя...
-Предвиденото блъскане премина в йогата. Така се успах и ми беше едно... никакво. Не ми се бързаше (giggle)
Още вчера, ранните часове на вечерта изпитвах дискомфорт в стомаха. Рано сутринта се събудих от силни болки в коремната област. Мисля, че знам причината, но с нея от доста време се гоним /нередовен стомах/.Набутах се с орехи /не знам въобразявам ли си, но ми помагат за този тип болки/ и тъкмо преди да се предам - да пия хапче, се оправих :)
undereating:
- около 2 шепи орехи...
- мляко с кафе, мед и канела
Тренировка:
-задвижване на апаратурата :D
-weight training - само 1 рунд :(
- 10 бърпита + изтрещяване включващо обръч, скачане и боксови елементи :D :D
overeating:
14:30 - купичка и половина пилешка супа със зеленчуци
- почти 3 сухара (~25г)
- няколко годжи бери с 2-3 хапки от останалия вчерашен крем
16:40 - малка круша
17:45- 19:10 - ~50-60г извара “Олимпус” 5% масленост с малко домат и 3 тънки парчета някаква шунка...
- порция зелена салата + моцарела (нарязана / неизвестно количество)
- 3 с.л катък с чушки
- поне 100г, ако не и повече печени картофи
след неизвестно време : 2 бисквитки с мюсли, ленено семе и млечен шоколад...
-4-5 сушени кайсии
-Храната изобщо не ми харесва днес, тренировката също.
- Почнах да тренирам, стана ми гузно като се сетих колко имам да уча, а само се намирам в работа... Друг е въпроса какво време отделих за ядене... (punch)
- Недовършеното тренировъчно клипче ще го направя при първа възможност! Много ми допадна.
undereating:
-130г ябълка + 5г сусамов тахан
-Кафе с мляко и половин ч.л. мед
overeating:
15:00 - купичка зелена супа с кафяв ориз
- 100г пъстърва с малко домати, печени чушки и краставица
малко по-късно: триъгулниче топено сирене, 4 бадема и чай с 1ч.л мед
Тренировка:
-импровизирано загряване
-Weight training (от вчера)
-50 jumping jacks
- 50 коремни и разтягане
~час и 30 след тренировката:
19:15- 1 яйце + 110 г извара (5%м), 30г варен амарант и 130г домати
- 80г катък с чушки
- 4 бадема
-Тренировката беше добра, утре 100% ще съм с мускулна треска.
undereating
- морков
- чай с малко мед
- малък портокал
overeating:
14:30- купичка зелена супа с кафяв ориз
- 230г качамак + извара ~70г и 10г Бри
- 6г чипс :D 30.90к 1.98 g м. 0.39 g п. 2.88 g в.
към 17- 1 принцеса и половина с бял хляб, / да не казвам колко време се застоя в нас, някой трябваше да се смили над него.../ с кайма и малко кашкавал + 2 малки доматчета
~19- 170г кисело мляко + бадеми (10г), орехи (15-20г), амарант (20г), годжи бери (5г), малко сусам, ленено семе и 1 с.л ром :P
по някое вр. ако не се успокои гърлото ми - чай с мед
- Мускулната треска не е чак толкова силна, приятна бих казала.
- Днес го минах без кафе! :) От доста време се опитвах да го направя. Дано утре не си наваксам (giggle)
Мнението беше редактирано от DiV на 08.04.13 20:03.
undereating:
- малка ябълка
- голямо капучино ( с късметче <
<
любов>> (wasntme) )
overeating:
13:15 - качамак (150г) с извара 5%м (60г)
- малка ябълка
16:30 - свинско месо, нетлъсто (~120г) с готвено зеле (~70г)
- солети със сусам 50г
17:30-18:20 - качамак (60г) + извара (20г)
- домат и половина, краставица + сирене (30г), кашкавал (40г) и 1 оризов крекер / бисквитка без сол
**- 2 лъжици разтопен плодов сладолед с 2-3 много малки парчета ананас
-77.48g. протеин, просто заслужава да се отбелижи, за мен е постижение 8-)
- Голям глад ме нападна днес. Вероято се получи заради няколкото ангажиран часа между първото и второто хранене. Но после направо се подух... каквото видях ядох (dull)
-Станаха ми много и млечните и месото... Утре не знам какво ще се яде.
- Мисля, че ще е по-добре да не тренирам сега, защото утре е много вероятно да покриваме нормативи по физическо - тичане сутринта.
Мнението беше редактирано от DiV на 09.04.13 22:48.
- 2 учебни часа волейбол (втория си беше лигава работа) - Тичането се отложи
undereating:
-ябълка
-2 в 1, кафе с малко мляко / к. <
< пътуване >
>
overeating:
13:45- subway сряда, италиански с пълнозърнесто хлебче, домати, краставици, айсберг, шунка и нещо колбасно още, но не знам как се казва...
Тренировка:
- разгрявка обрач и много скачане (повече от час това)
-15 лицеви на колене х2
-Dead lift riverse flys 10
- Lunges + raw kickbacks 10
- Boxer squats + punches 20
-Capt Morgan + up and over 10 на крак
- Side Cinchers 15 на страна
- Alternating jackknives 15
- Mt Top Russiаn Twists 20-5
- W leg raises 2x15
- малко разтягане
време: 1:30
19:30 - салата (зеле, 1/2 морков, домат, 2 ч.л амарант, малко краставица и лимонов сок)
- 3 малки кюфтета от телешка кайма, лук, амарант и малко трици
-шепа годжита*
- Утре вече нещата с храната трябва да са нормални. Днес поне си спестих доста от млечните, ако не друго...
- Надявам се да съм описала правялно тренировката. Малко прегрях на загрявката с това скачане, но ок :)
- Като си легнах се сетих, че ги забравих*
Мнението беше редактирано от DiV на 11.04.13 15:02.
undereating:
- 4-5 с.л натурална активия
- 2 ябълки
-чай с 15г мед
overeating:
14:30 - салата (морков и ч. цвекло) половин порция
- 2 яйца на очи с малко масло + 50г сирене (изкиснато), 6 маслини и 1 домат
- 1бр дебело, малко подобие на... палачинка? Или премазана бухта...?! На вкус беше като леко подсладена палачинка...
- сусамка ~50г
- мляко 60-70г с разтворимо кафе и мед + още мед и още малко ... станаха ~3 ч.л пулни
17:45 - 1/2 царевичен мъфин със сирене / рецептата ще я получа и ще си ги направя и аз, че това беше съседско :P
19:30 - останалата половина от салатата + 1 лъжица сметана
- 60г панирано рибешко филе (без панировката) + 155г задушени зеленчуци с масло и копър (от замразен микс: морков, грах, царевица и брокoли)
- Има ли нужда да казвам как изгладнях по едно време, заради вчерашното ядене... За днес също има какво да се желае. Цял ден ми се ядеше сладко... Минах само с мед този път. Трябва да претръпна със страха от мазнините.
- Днес не съм изчислявала калории, но ми прави впечатление от доста време , че не мога да не си премеря храната. Ако не го направя имам чувството, че съм яла или много или малко и почвам да си втълпявам разни неща... Това направо си е като зависимост от кантарчето! Но без него как ще си изчиалявам калориите без да се паникьосвам, че прекалявам с количествата...
ЕЕЕЕЕЕЕ тъкмо го написах, публикувах и нета спря и всичко изчезна... (dull)
undereating:
- грейпфрут
-кафе със сметана / късметче <
< Успех >
>
- ябълка
overeating:
15- салата (ч.цвекло, морков с лимон и малко мазнина) 60г + Бри 17г
- пица (шунка, гъби и кашкавал) 110г / имах възможност да си подбера участъците с тънко тесто :D
- 50г извара + ~50 к мл
17:30 салата (домат и 1/2 краставица с малко зехтин) + 2 варени яйца
по някое време ~ 25г бадеми
19:30 Желирания крем на Кат - към200г ( порцията съдържаше: кафява захар, 20г амарант, малко годжита, 2 бадема, какао и канела за поръсване)
Късна тренировка (към 12 и нещо приключи)
-загрявка
- лицеви 15
-Boxer Squats + punches - 30 / с дъмбели общо тегло към 3кг и малко
-Джъмпинг джакс 50
- Russian twist
- Side cinchers 15 на страна
-Fast Abs
- Втора обиколка на упражненията / без клипа
- към 5-6 мин обръч
- 3-4 вакуумки
Време: към 30мин
- Учене, не опити за учене, отчаяни опити да се съсредоточа (dull) Минимална мисловна дейност - мъка! Все по-глупава се чувствам и изморена. Колко време ми трябваше да се събера за тренировка, та кое време стана. Но пак добре, че я отбелязах.
-Интересно ми е как се харчи по-качествено гориво - като упражненията се изпълняват динамично или по-бавно и стриктно? Може би редуване в зависимост от вида на самите движения?
-Мисля да пробвам няколко дни без кухненската везна, без изчисляване на калории. Сега тъкмо няма да съм си в нас - далеч от кантарчето :D
- Ох, нещо свят ми се зави, сигурно съседката ме благослови... :D Всъщност доста й спестих тези дни...
13.04
undereating:
-кафе,2 ябълки
overeating:
- 16:20-21:10 7 бадема, шепа орехи и малко годжи бери
- шопска салата + белтък от половин яйце + свинско шишче + няколко хапки пърленка
-сладолед “Дени” 2 топки, че и във фуния си го взех :D като ще е мазало да е тотално!
- 5 бадема, 4 подозрителни лентички салам и 5 парченца малки кашкавал
-> Много пътуване този ден, липса на апетит. Даже сладоледа не ме изкефи като ядох... просто консумирах колкото да има нещо там, а и нямах голям избор по-важното.
-Разходка из Велико Търново :)
14
undereating: кафе, ябълка, орех, 3 бадема
overeating:15:40 - 20 шкембе чорба :D
-хрупкави гевречета със зехтин и бяло вино, домат
- към 4 ореха*
- 1/2 домат с кашкавал, сирене и амарант
- малко зелева салата с парче пилешко руло, оризова бисквита (без сол и захар е)
- почти цяла домашна бирена пръчка... братовчед на луканката,не така солена + 1 фпх “Бонус”
-> Пак каквото има ядоха ама поне ми беше вкусно :D
- пак разходка ВТ =) Много беше красиво
15
Тренировка: -загрявка, 8 мин Abs , 10 бърпита, 50 джъмпинг джакс, Boxer squas + Punches 20, с гири , по 15 side cinchers на страна + подскоци и разтягане (към час всичко)
undereating: морков, чушка, малко зеле, овче мляко сигурно към150-200г ( много беше вкусно и прекалих за тази част от деня :x Много се обвинявах после ...ъх)
-чай с мед, капучино
overeating: 15:30 - мъничка хапка панирано пилешко с корнфлейкс, него го изчегъртат :D
22ч - салата (домат,краставица, амарант и айсберг) + сирене
- 2 яйца, сирене, кашкавал (доволно) малко извара, амарант 2-3 ч.л варен
- 1 фпх “Бонус”
-малка препечена сладка от чая днес
- Този ден покрай мен всичкото ядене беше каквото не трябваше да е в менюто ми... После бях много в движение, нямаше пак какво да се яде, а и не бях толкова гладна, че да си намеря... и така докато не се прибрах...
- Общо взето все зле тези дни
Мнението беше редактирано от DiV на 16.04.13 21:50.
Като усещам как прекалявам с млечните това ме кара да се замислям доста. Въпреки тези неща не знам дали някога ще мога да ги спра. Както и месо не винаги мога да ям(надявам се да е било само период), а от зеленчуци ме приболява корем...