Добро съчетание ли е? — Бустер, амино, глутамин и fat burner?

27.03.13
18:36

Здравейте, драги приятели.
Преди два месеца тренирах сигурно месец и няколко седмици в Италия. Приемах L-Carnitine да „изгоря“ малко от масата си. Значи, сега вече имам друг въпрос към вас и се надявам на конкретен отговор, който ще ме насърчи за в бъдеще. В края на тази/другата седмица ще отида да попитам инструктора в един фитнес за месеца колко пари ще трябва да платя. Напътил съм се към азотен буустер, аминокиселини, глутамин и фет бърнър. Ето ги и самите тях:

Бустер:
Наименование: ASSAULT [Производител: Muscle Pharm]

Аминокиселини:
Наименование: AMINO 1 [Производител: Muscle Pharm]

Глутамин:
Наименование: Glutabolic [Производител: Nutrabolics]

Фет бърнър:
Наименование: OxyELITE Pro [Производител: USP Labs]

Комбинацията добра ли е за леко изгаряне на мазнините и за що-годе релеф и покачване на мускулна маса? От предложените до момента знам, че OxyElite Pro не е за правене на релеф, но според вас ще успея ли до „средата“ на юни да „изпълня“ тялото си? Желая нещо подобно на това. Тоест, да имам набъбнала гърда, „голяма“ ръка/рамо/гръб и естествено плочки. Надявам се на бърз отговор, защото в началото на април месец ще закупя тези добавки. :) Насърчете ме за „фет бърнър“, ако този на USP Labs не е подходящ за изгаряне на мазнини. :)

Темата беше редактирана от Николай Донг на 27.03.13 18:38.

БО

27.03.13
18:45

Комбинацията е повече от добра. Успех!

27.03.13
18:46

Разшири коментара си, кажи нещо, с което да ме насърчиш?

27.03.13
20:49

Тя комбинацията, колкот и добра да е забрави за физиката от снимката.

27.03.13
20:58

Не ми се рови за съставките на тези неща, а освен това не си дал и данни за килограми, но гледай да не предозираш стимулантите на бустъра и бърнъра (кофеин най-често). За да избегнеш това, приемай ги с голяма часова разлика. Ппримерно бърнър сутринта+ кардио, а следобяд бустър преди трен с тежести като си спестяваш следобедната доза бърнър.

” да имам набъбнала гърда, „голяма“ ръка/рамо/гръб и естествено плочки” 

ХРАНЕНЕТО е в основата.Ако не се храниш правилно,няма да има  ” да имам набъбнала гърда, „голяма“ ръка/рамо/гръб и естествено плочки”
А за такова тяло като на снимката се иска доста труд.Първо маса,после набъбнали мускули.Успех.

28.03.13
08:46

В Бустера, няма ли достатъчно глутамин?

28.03.13
11:49

казано от Randy на 28.03.13, 08:46:

В Бустера, няма ли достатъчно глутамин?

Има но количеството е нищожно.

Такава физика не се постига за месеци, а за години. Добавките не са зле, а за приема подкрепям мнението на дамата. За хранителните режими е говорено и се говори непрекъснато, че са по-важни от добавките.

28.03.13
20:54

Значи, последно в нас като се бях мерил, бях 78 кг, висок 1.82-3. Скорошна снимка на тялото си нямам, но имам една от лятото, сега тялото ми е малко по-слабо от това на снимката. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/229163_394770997256139_1530405729_n.jpg. Ми, предложете ми идеи за хранителен режим и за да постигна желания ефект, колко време трябва да тренирам? :)

Edit: Ако не е възможно да постигна желаното, поне ще мога ли да постигна като тялото на този мой приятел — https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/390397_352110951575080_875038095_n.jpg. :)

Мнението беше редактирано от Николай Донг на 28.03.13 21:02.

Имаш години работа и постоянство, за да постигнеш желаната цел.
Приемането на тези добавки сега няма да съкрати сроковете съществено.

29.03.13
19:04

Добре тогава, за да постигна да речем тялото от втората снимка, колко време ще трябва да тренирам + какъв хранителен режим + какви хранителни добавки?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1