Разширен стомах

MU

21.09.05
18:33

Хора мисля че имам разширен стомах. Някой може ли да ми каже как да се избавя от този проблем :cry:

Как така “разширен”? Първото, което трябва да ти идва на ум е ЛЕКАР  :?

21.09.05
20:01

Доколкото знам разширения стомах почти няма оправия (зависи колко е разширен де).Някъде четох, че в такъв случай се налага нещо като разделно хранене(малки приеми на храна) с цел свиване на коремната кухина.Тука вече друг да каже, но малко коремни преси също могат малко да помогнат !

MU

21.09.05
20:24

Благодаря за отговорите преди малко си избрах програма от сайта и ще включа коремни преси. А още утре ще отида да Доктор да видя дали всичко е наред... Дано да си внушавам само.

21.09.05
21:56

[quote author=“emzo”]Доколкото знам разширения стомах почти няма оправия (зависи колко е разширен де).Някъде четох, че в такъв случай се налага нещо като разделно хранене(малки приеми на храна) с цел свиване на коремната кухина.Тука вече друг да каже, но малко коремни преси също могат малко да помогнат !

хахаха разделно хранене значи да не смесваш месо с млечни продукти

а разширения стомах се оправя като ядеш по малко но по често и вакуумките много помагат

21.09.05
22:42

[quote author=”^MaD^”][quote author=“emzo”]Доколкото знам разширения стомах почти няма оправия (зависи колко е разширен де).Някъде четох, че в такъв случай се налага нещо като разделно хранене(малки приеми на храна) с цел свиване на коремната кухина.Тука вече друг да каже, но малко коремни преси също могат малко да помогнат !

хахаха разделно хранене значи да не смесваш месо с млечни продукти

а разширения стомах се оправя като ядеш по малко но по често и вакуумките много помагат

whatever де, нямах т’ва предвид(обърках се)

вакуумките

какво ще рече ?

SP

21.09.05
22:46

[quote author=”^MaD^”]хахаха разделно хранене значи да не смесваш месо с млечни продукти

Айде бе... ако ям картофи и месо значи съм на разделно така ли?!

21.09.05
22:52

^Mad^ във връзка с разделното хранене...а бе вземи почети малко! :wink:

SP

21.09.05
22:57

[quote author=“doggeddogg”]^Mad^ във връзка с разделното хранене...а бе вземи почети малко! :wink:

Не малко, а много!

22.09.05
10:31

[quote author=“MuTko”]Хора мисля че имам разширен стомах. Някой може ли да ми каже как да се избавя от този проблем :cry:

Я кажи нещо за себи си ръст,килограми години ???

MU

22.09.05
19:15

На 19 години съм, 175 см, 66 кг
И как мога да разбера дали наиситина ми е разширен стоамаха или така си мисля без да се допитвам то доктор ?

23.09.05
00:51

[quote author=“MuTko”]На 19 години съм, 175 см, 66 кг
И как мога да разбера дали наиситина ми е разширен стоамаха или така си мисля без да се допитвам то доктор ?

еми ако изглежда издут

а за разделното хранене маи се изложих :)

LA

23.09.05
00:59

Добре де и да е разширен пречи ли ти?!?!Кви доктори кви пет лева! :twisted:

MU

23.09.05
02:35

Прав си не пречи.
А изглежда и малко издут само, сега ще почвам коремни преси и ще видя дали ще има ефект.
Благодаря за отговорите на всички :)

23.09.05
08:52

И моя корем си е леко издут нз дали е разширен ама сега нали почнах с фитнеса и ще си правя упражнения за стягане на корема мисля че тва до някаде ще помогне!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1