21.09.05
18:33
Хора мисля че имам разширен стомах. Някой може ли да ми каже как да се избавя от този проблем :cry:
21.09.05
18:53
Как така “разширен”? Първото, което трябва да ти идва на ум е ЛЕКАР :?
Доколкото знам разширения стомах почти няма оправия (зависи колко е разширен де).Някъде четох, че в такъв случай се налага нещо като разделно хранене(малки приеми на храна) с цел свиване на коремната кухина.Тука вече друг да каже, но малко коремни преси също могат малко да помогнат !
21.09.05
20:24
Благодаря за отговорите преди малко си избрах програма от сайта и ще включа коремни преси. А още утре ще отида да Доктор да видя дали всичко е наред... Дано да си внушавам само.
[quote author=“emzo”]Доколкото знам разширения стомах почти няма оправия (зависи колко е разширен де).Някъде четох, че в такъв случай се налага нещо като разделно хранене(малки приеми на храна) с цел свиване на коремната кухина.Тука вече друг да каже, но малко коремни преси също могат малко да помогнат !
хахаха разделно хранене значи да не смесваш месо с млечни продукти
а разширения стомах се оправя като ядеш по малко но по често и вакуумките много помагат
[quote author=”^MaD^”][quote author=“emzo”]Доколкото знам разширения стомах почти няма оправия (зависи колко е разширен де).Някъде четох, че в такъв случай се налага нещо като разделно хранене(малки приеми на храна) с цел свиване на коремната кухина.Тука вече друг да каже, но малко коремни преси също могат малко да помогнат !
хахаха разделно хранене значи да не смесваш месо с млечни продукти
а разширения стомах се оправя като ядеш по малко но по често и вакуумките много помагат
whatever де, нямах т’ва предвид(обърках се)
вакуумките
какво ще рече ?
21.09.05
22:46
[quote author=”^MaD^”]хахаха разделно хранене значи да не смесваш месо с млечни продукти
Айде бе... ако ям картофи и месо значи съм на разделно така ли?!
21.09.05
22:52
^Mad^ във връзка с разделното хранене...а бе вземи почети малко! :wink:
21.09.05
22:57
[quote author=“doggeddogg”]^Mad^ във връзка с разделното хранене...а бе вземи почети малко! :wink:
Не малко, а много!
[quote author=“MuTko”]Хора мисля че имам разширен стомах. Някой може ли да ми каже как да се избавя от този проблем :cry:
Я кажи нещо за себи си ръст,килограми години ???
22.09.05
19:15
На 19 години съм, 175 см, 66 кг
И как мога да разбера дали наиситина ми е разширен стоамаха или така си мисля без да се допитвам то доктор ?
[quote author=“MuTko”]На 19 години съм, 175 см, 66 кг
И как мога да разбера дали наиситина ми е разширен стоамаха или така си мисля без да се допитвам то доктор ?
еми ако изглежда издут
а за разделното хранене маи се изложих :)
23.09.05
00:59
Добре де и да е разширен пречи ли ти?!?!Кви доктори кви пет лева! :twisted:
23.09.05
02:35
Прав си не пречи.
А изглежда и малко издут само, сега ще почвам коремни преси и ще видя дали ще има ефект.
Благодаря за отговорите на всички :)