29.03.13
14:39
Какво ви е мнението за Трибулус(бабини зъби) и за Тонгкат(Дългия Джак)
Темата беше редактирана от Янко Дамянов на 29.03.13 14:40.
29.03.13
17:23
Това второто за пръв път го чувам и в интернет дава малко резултати.Не бих заложил нито на него нито на трибулуса.За трибулуса знам че няма да ти повиши нищо друго освен либидото.За покачване на тестостерона лично аз бих заложил на ДАА (D-аспарагинова киселина).Впрочем на колко години си ?
казано от MARTO_CSKA на 29.03.13, 17:23:
Това второто за пръв път го чувам и в интернет дава малко резултати.Не бих заложил нито на него нито на трибулуса.За трибулуса знам че няма да ти повиши нищо друго освен либидото.За покачване на тестостерона лично аз бих заложил на ДАА (D-аспарагинова киселина).Впрочем на колко години си ?
Jacka го има в доста тест бустери. ДАА е хубаво да я стакне с още още неща, но гледайки написаното и снимката не смятам, че е за такива неща автора.
29.03.13
17:54
Не сте ли млади за подобни продукти или не “питате” за себе си?
29.03.13
19:38
на 21 години съм. Питам ва защото мисля да си взема Трибулус,ако някой го е вземал,нека да спомене,аз в момента си употребявам Бирена мая
Мнението беше редактирано от Янко Дамянов на 29.03.13 19:39.
29.03.13
22:31
Според мен, поне до 25 (поне) годишна възраст такъв тип продукти няма да бъдат ефективни - поне не толкова, колкото допускам, че очакваш.
Това са растителни екстракти приятелю! Не разбирай погрешно повечето хора, които искат буквално да те откажат от въпросните два суплемента. Това, което искат да ти кажат е,че просто те не са приоритет на възраст в която се предполага, че трябва да пращиш от хормони. Те биха ти били нужни сега само в случай, че :
- По default имаш някакво хормонално разстройство
- Хормоните ти са били дисбалансирани в следствие употребата на стероиди, прохормони или други препарати потискащи собственото производство на хормони
- Наистина тренираш тежко, обемно и системно (повечето любители не могат и да си представят за какво става дума)
Как бих постъпил аз на твое място? Преди да прибягна към тях бих преразгледал основните неща: Хранителен режим, почивка и тренировки! След това вече бих се снабдил с основните класически добавки : Креатин, мултивитамини, суроватъчен протеин/аминокиселини.
Инъче, ако си се засилил към Tongkat мисля, че по-скоро е афродизиак, а не нещо, което повлиява толкова на естественото производство на тест. Бих се спрял на екдистерона и цикличен прием на Д-аспартова, ако искам със суплементи да мръдна малко единиците тест!
Поздрави
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 29.03.13 23:12.
30.03.13
12:26
Пробвай с DS Triazole, понеже ти е висок тестостерона. Taka поне ще намалиш малко естрогена и ще вдигнеш свободния тестостерон.