Долната част на корема не се прибира.

23.03.13
21:47

От 3 седмици започнах да чиста.На НВД съм и тренирам 3 пъти седмично.Силова след нея кардио.Пия ацетил Л-карнитин по 5 гр. дневно, БЦАА по 30гр на ден, протеин и синефрин.Проблема е че долната част на корема си ми седи пак леко отпусната.В горната част се прибра доста и даже доста се очертаха най-горните 2 плочки но надолу работата не върви.И мазнините са повече и като че е по отпуснат такъв издут.Някакви съвети ?

23.03.13
21:54

Мазнината около пъпа ще си отиде последна :) При мен положението беше същото на две плочки.Сега на 4 около пъпа е доста по-малко мазно,но все пак си има. Имай търпение.Чистенето си е стрес за организма и му трябва време,за да се приспособи.Бъди постоянен и търпелив.

23.03.13
22:54

Сега от 2 тренировки започнах да правя HIIT кардио.Прочетох няколко статий и реших че е по добрия вариянт от досегашното ми кардио.

23.03.13
22:57

на мен вече ми се събират 3-4 кардио тренировки месечно и пак свалям.Просто гледам силовите да са интензивни,с малки почивки между сериите и да се изстисквам колкото мога.Имаше един период-имах по 10 кардио седмично-хийт.Не бях особено доволна.Бях направила малко бицепс и гъз,но зачезнаха от толкова кардио :(

24.03.13
00:01

Не се притеснявай,че там имаш малко повече тлъсто.Нормално е мазните да се натрупат в най-кръвонаситените области.С повече постоянство и там ще изчезнат.

БО

24.03.13
11:49

Постоянство! :)

24.03.13
13:11

Пробвай Intermittent fasting!

24.03.13
15:49

И какво се случва с мускулите ? По-добре да не го пробвам това не ми звучи изобщо здравословно.

24.03.13
18:29

При правилно хранене и тренировки няма как да свалиш мускул. Пробвал съм го и работи, за това ти го препоръчвам, а и не съм единствен във форума който се храни по този начин(половината форум го хвали). А за това, че е здравословно няма съмнение. Прочети малко и ще разбереш. :)
But it’s just advice. You can do whatever the FUUUUUUCKK you wanna’ do!

26.03.13
21:41

3 седмици и очакваш да си нарязан като животно ли? Продължавай да тренирваш и спазваш режим.

27.03.13
14:18

Не очаквам да съм нарязан на животно, просто разликата е голяма.В горната част се е стопило много, а в долната не е мръднало изобщо.И седи и като издуто в долната част.

28.03.13
10:27

Ще мръдне иска се време. Това си е сланинка и отнема време да “изчезне”.

29.03.13
22:13

Висок съм 188 и тежа 80 кг , но повечето ми кг са по-скоро в долната част на тялото в краката ,а не толкова в корем ръце и т.н . Това от , което най-вече се интересувам е как да комбинирам лостовете с дъмбелите през седмицата и евентуално какви добавки - аминокиселини или т.н да взема с цел по-бързо въстановяване , защото все пак всяка сутрин тренирам главно с бягане , а следобяд тези силови упражнения . И другия ми въпрос е възможно ли е да се качи мускулна маса в ръцете , гърдите , гърба и т.н и същевременно да се оформи корема. При мен долната част на корема още не е оформена изобщо (сутрин е плоска , но с течение на времето през деня се подува самия корем ниско долу ) , а иначе горните 2 реда се показват до някаква степен вече . Колкото до яденето бял хляб , вафли , кроасани ,пържени неща безалкохолно не употребявам . Ям главно ориз , картофи , пил,месо , свинско месо , мусаки , пил.супи , таратор , винен кепаб , сирене , кашкавал и пълнозърнест хляб , но рядко и като ям е по 1 филия на ден . Другото което ям са плодове и то много .. по 2 банана и 2-3 ябълки на ден + 1,2 портокала понякога и искам да питам толкова плодове няма ли да ми пречат да оформя корема ? Благодаря предварително

29.03.13
22:31

Да,пречат ти.Калкулирай си и картофите и ориза и другите високовъглехидратни храни.Ако приемаш твърде много въглехидрати,ще сваляш по-трудно.Като цяло,ако не си на калорийна рестрикция,няма как да чистиш.
Ако си начинаещ може едновременно да качваш мускул и да чистиш мазно,но периодът минава твърде бързо.

30.03.13
19:04

A като тренирам всяка сутрин и имам доста бегови упражнения в тренировките ми ,а вечер тренирам на лостовете или с дъмбелите ? И с какво да уплътня храненето си през деня след като трябва да намаля плодовете и въглехидратите ? И какви добавки е хубаво да взема за въстановяване при 2 тренировки на ден и подходящи добавки за покачване на маса в горната част на тялото и същевременно сваляне на мазнини в долната част на тялото ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1