Синини по краката.

29.03.13
21:26

Мда, имам няколко синини по краката, вероятно предизвикани от удар, когато тренирам. Проблемът е не в самите синини, а в това, че ме сърбят. :D Имам точно две от вътрешната страна на лявото бедро, сега виждам, че и на левия прасец ми се появи някаква. Много е дразнещо, когато ги почеша, сърбежът става още по-голям и не минават. Стават по-големи, червеникави. Едната е с размер на левче в момента. Странното е, че не ме болят, а ме сърбят. Някой знае ли на какво се дължи това? Алергична реакция? Храня се здравословно. Вероятно просто трябва да спра да им обръщам внимание, но все пак, да си попитам. :D
Хубава вечер =)

Аз поне не зная синините от удар да сърбят. Знаеш ли, дали имаш алергия към нещо (може и снимка направо, да не гадаем синка ли е или не)?

29.03.13
22:58

Да, ето снимка от току що. Не знам да съм алергична към нещо, мисля, че всичко е точно. Знам само, че преди 2 години имах алергия от някакъв антибиотик, но тя се прояви по коренно различен начин.. та, да. Не знам.
/Да добавя, че ме сърби само ако тръгна да го чеша или нещо такова, ако не закачам синината, минава (по-бавно, но минава)./

Мнението беше редактирано от Кристина на 30.03.13 17:50.

30.03.13
14:43

Най-добре иди на дерматолог.

RA

06.04.13
17:54

казано от Кристина на 29.03.13, 22:58:

Да, ето снимка от току що. Не знам да съм алергична към нещо, мисля, че всичко е точно. Знам само, че преди 2 години имах алергия от някакъв антибиотик, но тя се прояви по коренно различен начин.. та, да. Не знам.
/Да добавя, че ме сърби само ако тръгна да го чеша или нещо такова, ако не закачам синината, минава (по-бавно, но минава)./

Май забрави да прикачиш снимката, защото аз такава не виждам. Възможно е да е алергична реакция от нещо. А може и да са пукнати капиляри (хм?). Както ти каза билдъра над мен (не ти видях името, съжалявам) - иди на лекар и ако той прецени ще ти даде направление за дерматолог

П.П. Красива си ;)

08.04.13
23:28

Бях качила снимка, но я премахнах по-късно. Относно синките - вече няма и следа от тях, явно просто не е трябвало да ги дразня.. и толкова.(:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1