28.03.13
19:09
Взимам Acetyl L-carnitine / Fat burner (Black burn) / BCAA amino acids искам да добавя Micronized creatine (optium nutrition) мислите ли ,че е добра идея ?
ЦЕЛ: Изгаряне на мазнини + орелефяване
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.03.13 23:25.
29.03.13
00:58
Имаш ли достатъчното количество мускулна маса, че да я орелефяваш?
29.03.13
11:27
Да зимата доста налях
29.03.13
11:59
Колко килограма си, и колко процента ти е подкожната мазнина?
29.03.13
19:43
85 килограма , а за подкожната мазнина не знам
29.03.13
22:36
Давай комбинация от базови и изолирани упражнения и с един по-добър хранителен режим няма да ти трябват добавки!
П.П: Мисля, че няма смисъл от l-carnitine, при положение, че пиеш Fat Burner.
Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 30.03.13 00:33.
30.03.13
01:58
Ок мерси :)
11.05.13
21:22
Искам да попитам мнението ви за фет-бърнъра- “Black Burn”. Как го пиете (пили) и ефекта който сте постигнали с него ?
12.05.13
14:48
Стажът ти в залата какъв е? Храненето ти на ниво ли е?
13.05.13
22:25
казано от Владислав Андонов на 12.05.13, 14:48:
Стажът ти в залата какъв е? Храненето ти на ниво ли е?
Ако става въпрос за мен и въпроса ми:
Стаж- Около година и половина, може и повече да е.Храненето ми е на ниво, правя и кардио.
14.05.13
10:19
Ако до сега не си пробвал фет-бърнър съветвам да започнеш с L-carnitine, тъй като на някои хора фет-бърнърите не им понасят много леко. Иначе да, бих заложил на по сигурно-pure nutrition, защото съм сигурен, че откъм качество ще е добре всичко.
казано от Владислав Андонов на 14.05.13, 10:19:
съветвам да започнеш с L-carnitine,
А преди да съветваш направи ли си труда да прочетеш поне някое от множеството изследвания, които доказват, че ползите от орален прием на Л-карнитин към изгарянето на мазнини са толкова “големи”, че попадат в рамките на статистическата грешка??? Разберете най-сетне, Л-карнитина НЕ РАБОТИ!!! има други ползи от него, но не гори мазнини, поне не и толкова, че да има смисъл човек да си хвърли парите.
казано от Владислав Андонов на 14.05.13, 10:19:
Иначе да, бих заложил на по сигурно-pure nutrition, защото съм сигурен, че откъм качество ще е добре всичко.
Интересно ми е, на какво основание си толкова сигурен в това твърдение касаещо private label бранд??
Мнението беше редактирано от Valdis на 14.05.13 11:50.
14.05.13
22:04
Лично аз не съм бил разочарован от който и да е продукт на Pure Nutrition, давам го като препоръка, L-carnitine е аминокиселина произвеждаща се от лизин, при наличието на различни витамини и други фактори, запознат съм с действието му и знам за какво служи, знам и как фитнес маниаците го приемат с цел понижаване на подкожните мазнини, като съкращава процеса. Знам също, че с това не се изчерпват свойствата му. Знам, че L-carnitine няма да даде същия ефект както и фет-бърнъра и знам, че фет-бърнарите не понасят добре на всички организми. Сега ще те оставя ти да допълниш, ‘щото в коментара си освен да се заяждаш, като дете, не видях да дадеш точна информация на човека :)
казано от Владислав Андонов на 14.05.13, 22:04:
Лично аз не съм бил разочарован от който и да е продукт на Pure Nutrition, давам го като препоръка
Ти не си, но все повече хора със сериозен опит с добавките са! Аз не твърдя обратното, но когато някой изказва подобна категоричност, бих желал това да е подкрепено с факти за да му повярвам!
запознат съм с действието му и знам за какво служи, знам и как фитнес маниаците го приемат с цел понижаване на подкожните мазнини, като съкращава процеса.
Факти приятелю, факти и то различни от broscience! След като знаеш това, което твърдиш, несъмнено имаш такива и можеш да разбиеш моето твърдение за Л-карнитина на пух и прах.
Сега ще те оставя ти да допълниш, ‘щото в коментара си освен да се заяждаш, като дете, не видях да дадеш точна информация на човека :)
Оставял ме, моля ти се! :D :D :D Аз пък ще те оставя сам да се сетиш през къде ми е дали мe оставяш или не ;) Информация съм давал предостатъчно, нямам намерение да повтарям едни и същи неща по n пъти. Но това да накараш някой да си купи добавка, от която няма полза е равносилно на това да бръкнеш в джоба на този човек и да му вземеш парите, крайния резултат е един и същ. Интересно, къде в по-горното мнението, откри заяждане?
15.05.13
09:57
Не ми се спори, тонът с който си написал кометарът си е пределно ясен да разбера намека. Момчето пита за качествена добавка, аз му дадох вариант според моят опит и стаж, а ти не...
16.05.13
12:18
Ползвал съм два пъти фет-бърнър. Имам още един въпрос- добре ли ще е да го комбинирам с Л-карнитин ? Ако да, течен или на капсули и на коя марка ми препоръчвате.
05.07.13
18:09
Вземи си на PrimaForce Alcar. Това е ацетил л-карнитин, който е в пъти по-ефикасен от стандартния л-карнитин.