Малко промяна в хранителния режим

23.03.12
19:14

Здравейте,
Мисля че някой хора тук ме познават, с предната ми тема. Значи брат ми започна един хранителен режим който бях му изготвила, но хранителния режим на ден ми излиза около 10 лв. Как мога да го съкратя? ( Да съкратя съмия хранителен режим )?? Ще съм благодарна,ако помогнете? Ето го и него: Например: в 09;25 ч. няма как да яде защото е на училище. Но след едно ядене когато отпадне ще има ли ефект пак? Да свали килограми и в същото време да прави мускули? защото до колкото знам месото е въглехидрат който покачва мускулната маса?
П.с. Забравих да кажа ще може ли някой да ми помогни в изготвянето на фитнес програма? Искам да спомена че брат ми, преди 21 дни беше опериран от киста на седалишните части! Но се затваря раната вече. Предпочитам да не са много тежки упражненията отначало. Докато не се затвори напълно а след това....

Темата беше редактирана от Katiq Петковa на 24.03.12 13:59.

24.03.12
20:50

10 лева на ден за храна ти се виждат много? (wasntme)

Някъде бях мернала, че написа, че брат ти е отслабнал с около 7кг, пък не го намирам сега..

24.03.12
21:08

казано от Smile на 24.03.12, 20:50:

10 лева на ден за храна ти се виждат много? (wasntme)

Някъде бях мернала, че написа, че брат ти е отслабнал с около 7кг, пък не го намирам сега..

Ми при положение че сме само 2-мата на мен ми излизат много 10 дни това са 100 лв. на мен заплатата ми е 300 лв

казано от Katiq Петковa на 23.03.12, 19:14:

Здравейте,
Мисля че някой хора тук ме познават, с предната ми тема. Значи брат ми започна един хранителен режим който бях му изготвила, но хранителния режим на ден ми излиза около 10 лв. Как мога да го съкратя? ( Да съкратя съмия хранителен режим )?? Ще съм благодарна,ако помогнете? Ето го и него: Например: в 09;25 ч. няма как да яде защото е на училище. Но след едно ядене когато отпадне ще има ли ефект пак? Да свали килограми и в същото време да прави мускули? защото до колкото знам месото е въглехидрат който покачва мускулната маса?
П.с. Забравих да кажа ще може ли някой да ми помогни в изготвянето на фитнес програма? Искам да спомена че брат ми, преди 21 дни беше опериран от киста на седалишните части! Но се затваря раната вече. Предпочитам да не са много тежки упражненията отначало. Докато не се затвори напълно а след това....

Моля, спри да даваш съвети на който и да е за хранене, още по малко да изготвяш режими. Грам понятие си нямаш за какво става дума.

Невъзможно е да сваля килограми и да качва мускули (има 3 изключения и съм сигурен, че тук не важат). В месото НЯМА въглехидрати. То е съставено от вода, протеин и мазнини. Виж таблиците. Няма въглехидрат или каквото и да е там, от което конкретно да се качва мускулна маса. Иначе всички щяха само него да ядат. Мускулната маса се качва в зависимост от целия режим (хранителен И тренировъчен).

Според мен няма смисъл от кой знае какви диети за да се направи едно тяло да изглежда добре(не говоря за тяло като на Лазар Ангелов)Просто яж от  всичко по малко  и тренирай всеки ден.3 дена фитнес и 3 дена бягане са супер.АЗ тренирам карате всеки ден и отделно по 2 дена на лостове и си чувствах добре без никакви добавки освен рибено масло и нещо за ставите.

Лазар Ангелов е на стероиди и вероятно обезводнен за снимките, които всички толкова възхваляват. Не го сравнявай с натурални атлети.

Лазар е на хормонец и в коремчето го баца :0 далече е от натуралното както и всички дето в световен мащаб се смятат за такива

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1