Фитнесманиаците не ги бива в леглото. в. Нощен Труд

20.09.05
00:02

Ето направо статията. :twisted:
“Когато един мъж се занимава прекалено много с културизъм и фитнес, допълнително подсилва организма с анаболи и добавки :shock: . Така половата му система отива на кино и той не само че не може да прави секс, но и става безплоден.” информира д-р Алън Ригвърд от университета в Сиатъл, Сащ.
..
После следва супер компетентното мнение на “д-р”-а върху стероидните цикли. Има уникално весели моменти. Ето един пример:
“Мъжът се превръща в девойка-няма желание за секс, от нищо не се възбужда. За да не се превърне в жена окончателно :shock:  :lol: , културистът си инжектира естроген, който активира отново производството на тестостерон и те прави отново мъж.
..
И изводът:
“Вашият съпруг, дето не си вижда палците от биреното шкембенце, е по-голям звяр в леглото и от Мистър Олимпия.” :lol:
Еми да й го турим и у журналистката заспала. Са си представям колко родители ще забранят на децата си да ползват добавки или въобще ще им забранят да тренират. То било много интересно да си журналист. Пишеш си статиики, преписани кой знае откъде и изрязани, за да са по-впечатляващи, без да си имаш и най-малка идея от материята, в/у която пишеш. :evil:

SP

20.09.05
00:23

Аз виждам ново откритие - БИЙТЕ ЕСТРОГЕН И ЩЕ ПОВИШИТЕ ТЕСТОСТЕРОНА! Така го правят истинските културисти.  :lol:

20.09.05
00:30

Предполагам въпростната журналистка разполага с екземпляр от разплутия тип в леглото си... може би просто завижда, че някой жени имат големи релефни партньори и не трябва да слагат хартиена кесия на мъжа си? 1 Прост пример за глупостта в тази статия е нашия ВЕЛИК културист The One And The Only - Христомир Христов! Да не говорим за още по-близкия пример до нас - тазгодишното републиканско... 90% от НАПОМПАНАТА публика водеше със себеси доста забележителни създания!

УМРЕТЕ НЕКОМПЕТЕНТНИ, ТЪРСЕЩИ СЕНЗАЦИЯ ЖУРНАЛИСТИ!

[quote author=“Mr_Muskul”]”Мъжът се превръща в девойка-няма желание за секс, от нищо не се възбужда. За да не се превърне в жена окончателно :shock:  :lol: , културистът си инжектира естроген, който активира отново производството на тестостерон и те прави отново мъж.

Естроген? .. сиггурно щото повишения тестостерон създава гинекомастията и другите женски shits ... да не говорим, че аз поне не знам мъж дето “от нищо не се възбужда” - туй сигурно журналистката си го е добавила от личен опит... то на нейното тяло само кучето й се възбужда!

[quote author=“Mr_Muskul”]”Вашият съпруг, дето не си вижда палците от биреното шкембенце, е по-голям звяр в леглото и от Мистър Олимпия.” :lol:

Да де ама Роналд си има 3 деца, тая кучка сигурно още е девствена! Де*ба шибани журналистки!!!!

MI

20.09.05
09:52

защо ли симисля , че авторът на статията е някой комплексиран , безформен , грозен , имащ проблеми с жените олигофрен  :lol:  :D :lol:  :D :lol:  :D :lol:  :D
по-здрави

20.09.05
11:18

[quote author=“Mr_Muskul”]Ето направо статията. :twisted:
“Когато един мъж се занимава прекалено много с културизъм и фитнес, допълнително подсилва организма с анаболи и добавки...”

Леле каква е тази глупост...Кой е казал, че като тренираш сериозно трябва да се зобиш задължително...

JI

20.09.05
11:51

бе тея копелета няма ли кой да ги съди ?
за тъпотиите с които пълнят безмислено малумните си встници

SO

20.09.05
12:13

жалка история!!!няй лошото е че ще има доста хора който ще повярват на тези простотии!!! :evil:  :evil:

20.09.05
13:07

[quote author=“mihail.kolev”]защо ли симисля , че авторът на статията е някой комплексиран , безформен , грозен , имащ проблеми с жените олигофрен  :lol:  :D :lol:  :D :lol:  :D :lol:  :D
по-здрави

Ами може, може и просто да е от чиста некадърност :)

Като например вредите от кафето публикувано в списание “Коса”: “То е вредно защото водело до отделянето на хормона инсулин от хипоталамуса, което водело до наднормело тегло”.
За съжаление такива са и псевдо коментарите към политиците и обстановката в страната, такива са и изказванията относно нас, спортуващите и т.н.

Кажи му журналист и толкова! И аз съм бил такъв, и понеже видях, че с дишане зад врата ми, не става творческа работа и свобода, отдавна съм им теглил една П....а голяма! Няма как! Няма свобода на печата, има свобода на лъжата, тъпотията. И понеже българите не четат по-специализираниет списания и издания, оснбовно поради финансови причини и възможности, си мислят, че това което напишат галфоните от псевдо-информационните ни издания, това проемат за истина! Тъпо, но и факт, неизбежно е! Същото е и до диетите поднасяни и лансирани в вестниците - отслабнете с плодове, не яжте месо и т.н.
За конкретния случай нямам думи, освен - авторката се е осрала! :)

20.09.05
13:55

[quote author=“mihail.kolev”]защо ли симисля , че авторът на статията е някой комплексиран , безформен , грозен , имащ проблеми с жените олигофрен  :lol:  :D :lol:  :D :lol:  :D :lol:  :D
по-здрави

даммм и аз така си мисля !!! а евентуално ако е някоя загоряла журналистка ще се прежаля един път да и покажа от къде изгрява слънцето  :P :P :lol:

NO

20.09.05
14:08

Ще ми кажете, че не разбирам... знам така си е, ама искам да кажа, че познавам няколко човека, които взимат стероиди и всички те имат проблеми в леглото кой повече кой по-малко...

20.09.05
14:12

Ами освен да и предложа среща във въпросното легло.... и ще разбере за кво става въпрос :lol:

20.09.05
14:56

[quote author=“noble”]Ще ми кажете, че не разбирам... знам така си е, ама искам да кажа, че познавам няколко човека, които взимат стероиди и всички те имат проблеми в леглото кой повече кой по-малко...

Това е възможно след спиране на цикъла и то за времето, докато се възстанови производството на собствен тестостерон до нормалното ниво. Но в статията се говори за ВСИЧКИ, занимаващи се с с фитнес! Все едно всеки, който тренира и има хубаво тяло го е постигнал със стероиди и това автоматично значи, че е импотентен! Хората така ще го разберат! И без това има много глупости, които се разпространяват за тренировките. Кой чул - недочул нещо и бърза да го сподели с приятеля си, който пък го споделя със своите и става мазало накрая.
Така се появяват разни истории, че тежестите те набивали, че от щангите ти спира растежа, че увисваш, като спреш, че мускулите се превръщали в мазнини, че ставаш тромав, импотентен и какво ли още не!

Но пък и интелигентните хора не четат Нощен труд и други подобни боклуци (или поне не го взимат насериозно), а мнението на другите не би трябвало да ви интересува ;)

Някой хора просто си търсят оправдание да не тренират, защото е по - лесно да ядеш чипс пред телевизора, отколкото да отидеш в залата и да тренираш! Е точно такива хора разпространяват такива истории, за да си измислят адекватна причина и да си оправдаят мързела (”то за какво да тренирам, нали ка’т спра, и ще увисна”, “то от фитнеса не се отслабва, а аз имам да сваля само 30 кила, дай по - добре да мина на плодова диета”, “абе аз не искам да стана много голям (а), че е грозно, за какво ми е да ходя на фитнес?” и т.н. ;)  8)  :lol: ).
И разбира се, завистта, както споменаха някой по - горе е също движеща сила в тези изказвания.

NO

20.09.05
15:01

100% съм съгласен с твоето мнение, но пък от тези мнения до сега излезе, че няма никакви проблеми по никое време.
А иначе за тези, които не тренират... ами още по-добре да си ядат чипс, то всички ако тренират ще се изгуби ефекта :D

На мен не ми става на третия път след половин литър водка  :lol:  :oops:

20.09.05
15:22

очакваите скоро в труд “в леглото наи-добри са алкохолиците”
а може ли на тая дето го е писала тва да и го ръгна анално от засилка... ще й се на цуцуланата

20.09.05
16:51

[quote author=“Sportex”]Аз виждам ново откритие - БИЙТЕ ЕСТРОГЕН И ЩЕ ПОВИШИТЕ ТЕСТОСТЕРОНА! Така го правят истинските културисти.  :lol:

Не смей се това е вярно наистина е така ако някой иска мога да обясня

SP

20.09.05
18:37

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Sportex”]Аз виждам ново откритие - БИЙТЕ ЕСТРОГЕН И ЩЕ ПОВИШИТЕ ТЕСТОСТЕРОНА! Така го правят истинските културисти.  :lol:Не смей се това е вярно наистина е така ако някой иска мога да обясня

Верно ще повишиш тестостерона ама кой го прави така?! А ефекта от естрогена!?!

MJ

20.09.05
20:26

аз видях нещо положително в тая статия,да уплаши тея дето мислят да се друсат със стероиди
оделно може да уплаши и тея дето са тръгнали да пият креатин и протеин де :lol:  :lol:  :lol:

20.09.05
21:14

И накрая да уплаши и тези, дето са решили да тренират!  :roll:

20.09.05
22:43

На таа журналистка мога само да и го туря в устата и да смуче до прирадък.Мама и деа ! :twisted:

PR

21.09.05
01:11

[quote author=“T-BiRD”]На таа журналистка мога само да и го туря в устата и да смуче до прирадък.Мама и деа ! :twisted:

А ако е оная кака с големия клюн и очилата от Биг Брадър 2 :P ?

по-темата
—————-
Засега няма оплакали се жени от мен :)
така че ,това са поредните глупости на жълтата преса !

22.09.05
17:03

Хаха тогава и бия 1 шут през гъза и да оди бере орехи.

22.09.05
19:32

Слагаш и възглавницата на главата и...... си мислиш за Памела  :lol:
Ами журналисти кво да ки коментираме има си и там добри и лоши като навсякъде

22.09.05
19:41

При мен все още не са се оплаквали мацките :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1