Stop wishing.Start doing.

Темата е заключена.

Доста време се чудих дали да си направя дневник или не.И ето,че най-накрая се престраших.
Работата за влизане във форма започна преди около една година.Реших,че трябва да вляза малко във форма.Реших,че трябва да сложа край на отпуснатия начин на живот.
Казах си,че ще се променя и че един ден ще постигна мечтаното тяло.
Та,както казах по-нагоре всичко започна преди околого година.Първоначално сведох хляба до една филийка,докато след около няколко седмици го спрях окончателно.Намалих порциите си на хранене и гледах да не прекалявам с храната.Започнах да избягвам пържено,газираните напитки ( не че съм пила и преди редовно ).За сладкото да не говорим,трудно ми е доста да го отпиша от менюто си,но е имало и моменти,в които не съм яла нищо сладко.И ефект имаше.Бавно започвах да виждам промяна в тялото си,но естествено не достатъно.Започнах упражнения в домашни условия.Коремни преси,клекове,скачане.Сега чакам да се позатопли времето,защото усещам как стадиона ме тегли към него.Така че,се надявам до няколко седмици да започна и да бягам.
На кратко всичко започна така при мен.Много съмдоволна за сега от постигнатите резултати.Свалила съм от теглото си почти 10-тина килограма.И се надявам тайничко да сваля още толкова (nfun)

Надявам се тук да получа доста добри съвети,които да ми помогнат в постигането на целта ми. :)

31.03.13
13:03

Нека това ми е първото мнение и на мен, ако под скачане, имаш предвид скачане на въже, гарантирам добри резултати. За мен тичането и скачането на въже винаги дават резултат. Успехи!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1