30.03.13
21:17
Здравейте!Имам въпроси относно упражненията за гърди.
Имам няколко проблеми.
Първия се състои в това че между гърдите се образува нещо като кокалест канал,т.е личат нещо като краищата на ребрата
Втория е в това че накрая на гърдите,между корема и гърдите има изпъкнали кости,които личат много грозно,а малко под тях - издутина,точно между лявата и дясната част на гръдния кош/
Та какви точно упражнения трябва да правя за да коригирам тези проблеми?
Вдлъбнатините под гърдите мислих да коригирам със наклони с дъмпели встрани,но от тях разбрах че талията се разширява,и останах без алтернативи :D
Това което го описваш е мечовидната кост и всеки я има. Но при по- слабичките хора тя си личи повече. Натрупай килограми и няма да си личи толкова много.
30.03.13
22:34
Това за талията да не те притеснява, уголемяват се страничните коремни мускули, но много трудно можеш да станеш като бъчва споко. Тренирай здраво и яж още по-здраво, поне според описаните се подразбира че си доста слаботелесен.
30.03.13
23:21
17г,1.79,65кг съм :) иначе се чудя за това под гърдите , защото е като плочки но не знам дали да го развивам със някакви упражнения
30.03.13
23:43
Пробвай да акцентираш в/у вътрешната част на гърдите да натрупаш маса там.
Примерно като вдигаш дъмбели от лег,дръж ги така че външната им част да сочи по-високо,а не водоравно.
Не знам дали си ме разбрал,но и аз не те разбрах добре,тъй като без снимка ми е трудно да гадая. :D
31.03.13
17:48
Трупай маса, какво се паникьосваш. Не разбирам защо хората изпадат в паника за такива неща. Прочете преди да пишете!
казано от Gary Sanderson на 30.03.13, 23:21:
17г,1.79,65кг съм :)
Като станеш 90 кг, няма да имаш подобни проблеми.
31.03.13
18:58
Давай си по същество с базовите упражнения за гърди, думкай свинските пържоли и почивай като болен, след някой друг месец ще изчезнат тия кокали!
31.03.13
20:46
казано от El_ tiggeraso на 30.03.13, 23:43:
Пробвай да акцентираш в/у вътрешната част на гърдите да натрупаш маса там.
Примерно като вдигаш дъмбели от лег,дръж ги така че външната им част да сочи по-високо,а не водоравно.
Не знам дали си ме разбрал,но и аз не те разбрах добре,тъй като без снимка ми е трудно да гадая. :D
Имам снимки в галерията,разгледай(те) там :)