Да си направим собствен амино стак?!

Здравейте!
Вчера ми хрумна идеята да си направя собствен амино стак. Намерих сайт който продава отделни амино киселини в пакети по 100, 250, 500 грама та дори и килограм. По-евтини са с пъти от това да се купят в магазина под формата на хапчета или прах. Смятам да изчисля грамажа и да копирам Uni-Liver като добавя още нещо. Целта ми е да излезне по-евтино и да избегна токсичните химикали които се използват при направата на хапчетата (филъри като “magnesium stearate” и т.н.). Чувал съм, че професионалните културисти правят така.
Вашето мнение?

Темата беше редактирана от Димитър Карагяуров на 01.04.13 01:14.

01.04.13
00:53

Спокойно ще стане BCAA с една електрона теглилка :) Направо на дозички може да го правиш.Дай малко повече информация за тези аминокиселини,ако може.

казано от BuFu на 01.04.13, 00:53:

Спокойно ще стане BCAA с една електрона теглилка :) Направо на дозички може да го правиш.Дай малко повече информация за тези аминокиселини,ако може.

L-Alanine
L-Arginine
L-Asparagine
L-Aspartic Acid
L-Glutamic Acid
L-Glycine
L-Histidine
L-Isoleucine
L-Leucine
L-Lysine
L-Methionine
L-Phenylalanine
L-Serine
L-Taurine
L-Threonine
L-Tryptophan†
L-Tyrosine
L-Valine

това са аминотата в стака на  universal uni-liver.  Аз искам да сменя аргинина със aakg (кетоглутарат), щях да добавя орнитин, но той е антагонист на л-лисин, също ще сложа и л-карнитин

01.04.13
01:42

А някаква информация за мястото от което си ги намерил тези аминокиселини може ли?

ето и сайта - http://www.bulksupplements.com/ но съм сигурен, че има и още като този. не съм сигурен дали доставят извън щатите, но понеже аз живея там на мен ми е лесно ;) можеш да им пишеш ако имаш някакви въпроси

01.04.13
03:08

1. Аминопрофила на Uni-liver не е известен на крайния потребител. Посоченото на етикета от производителя е аминокиселинен профил за 100 грама ЧЕРЕН ДРОБ, а не 100 грама таблети.
2. Смяташ да си купиш всички изброени горе аминокиселини и то изолирани ? Явно разполагаш със сериозен бюджет! Не мисля, че посочения сайт е най-удачното място да си ги закупиш, ако живееш в България. Наясно си също така, че за да се изолират тези аминокиселини също се подлагат малко или много на химично третиране,...не издребнявай, направи една сметка и ако наистина ти излиза по-изгодно, отколкото да хапваш добре и да си купиш една кофа BCAA ти желая успех!

казано от Strelok91 на 01.04.13, 03:08:

1. Аминопрофила на Uni-liver не е известен на крайния потребител. Посоченото на етикета от производителя е аминокиселинен профил за 100 грама ЧЕРЕН ДРОБ, а не 100 грама таблети.
2. Смяташ да си купиш всички изброени горе аминокиселини и то изолирани ? Явно разполагаш със сериозен бюджет! Не мисля, че посочения сайт е най-удачното място да си ги закупиш, ако живееш в България. Наясно си също така, че за да се изолират тези аминокиселини също се подлагат малко или много на химично третиране,...не издребнявай, направи една сметка и ако наистина ти излиза по-изгодно, отколкото да хапваш добре и да си купиш една кофа BCAA ти желая успех!

Да, знам че се отнася за 100 грама телешки дроб. При груби сметки излезе, че ще е по-евтино. Не живея в България, поръчката няма да е никакъв проблем, но все още не съм сигурен дали да се захващам с това или да си купувам по кутийка на месец и мир ми на главата ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1