30.03.13
01:11
Здравейте, казвам се Светослав и практикувам стреет фитнес от известно време. На 16 години съм, 71 килограма, 180 височина, 98 гръдна и 36 бицепс. Вмомента тренирам почти всеки ден лостове като правя следната тренировка: Набирания широк хват по 6-8 чисти с пълна амплитуда, кофи на успоредка насечени на 4 етапа чисти пълна амплитуда по 3-4 и след това 30 коремни на лежанка, това го правя 4 пъти без почивки, после почивам 2 минути и пак 4 суперсерии, но с чин уп хват, същите повторения. Моля за съвет как да преобразя тренировката си в пълноценна, забелязвам че не качвам толкова колкото когато започнах, какво да променя и достатъчни ли са тези коремни за прилично оформяне на пресата, за момента съм с ясно изразен 4 pack. Бих искал да дооформя гърдите, да увелича бицепса и да дооформя корема до колкото е възможно. Много благодаря на всеки, който ще помогне :)
Нормално е отначало да качваш повече, а след това по малко.Съвета ми е да не се занимаваш с тези лостове ,а да тръгнеш на зала.
Мнението беше редактирано от NiKolay на 30.03.13 09:46.
31.03.13
17:52
Тук вече играе желязото в залата. ;)
01.04.13
03:36
На фитнес съм решен да ходя от лятото, нещо което мога да подобря за момента по лостовете :?
03.04.13
14:32
В момента съм на НВД. Моля за съвети ако нещо не е наред, всичко съм изчислил по статията на emzo ( за която му благодаря ). Тежа 71 кила, 180 височина, 16 години, целта ми е да изчистя малко.
Понеделник: Кардио, Тренировка.
Вторник: Почивен.
Сряда: Кардио, Тренировка.
Четвъртък: Кардио, Тренировка.
Петък: Кардио, Тренировка.
Събота: Почивен.
Неделя: Зареждащ,Кардио, Тренировка.
Ами то добре ,но ако не се храниш супер добре при 5 кардио дейности на седмица така ще се изчистиш ,че като вървиш хората ще чуват как кокалите ти тракат.За мен не повече от 3 пъти кардио на седмица по 25-30 минути са достатъчни.
09.04.13
08:20
Опитай се да покачиш сложноста на упражненият. Предполагам сега правиш без проблем над 12 набирания и над 12 кофички на серия. Ако целта ти е да качиш мускулна маса няма как с толкова много повторения на серия да се получи.Например включи силово набиране в тренировката си : http://www.bb-team.org/exercise/4207_silovo-vazlizane