Влияе ли карнитинът на апетита?

30.03.13
20:49

Здравейте!
Тъй като не съм запознат с l-carnitine ,искам да ви попитам дали намаля апетита и дали ще ми помогне за сваляне само на мазнини,и без сваляне на килограми?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 31.03.13 15:16.

Изгарянето на мазнини е пряко свързано със свалянето на тегло, освен ако въпросната разлика не се компенсира, например, с мускулна маса. Карнитинът сам по себе си няма да ти помогне за това, а от приемът му при мен не съм забелязал да ми влияе на апетита.

31.03.13
16:10

Използвал съм течен Л- карнитин, при мене нямаше загуба на апетита. Но там е работата, че все пак трябва да спазваш и диета, защото само с добавка не става. Щом сваляш мазнини, логично е и да сваляш килограми. Ако качваш и мускулна маса, няма да има толкова голяма разлика в килограмите ти.

БО

31.03.13
17:49

Не!

31.03.13
18:58

Благодаря ви!

Мнението беше редактирано от nasko3636 на 31.03.13 18:59.

Не.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1