Добре ли да е да се тренира по такъв начин?

02.04.13
03:10

Здравейте,
Момче на 15 години съм, тежа 67кг и съм висок около 1.75.
Тренирам стреет фитнес и фитнес от около 1 месец, ходя през ден на стреет фитнес и фитнеса т.е понеделник, сряда и петък, а неделя го карам на кардио(бягане).
Долу горе гледам и да спазвам добър хранителен режим и в последно време ям повече храни богати на протеин, но принципно ям т’ва което е на масата..
Преди 5-6 месеца пак тренирах фитнес, но спрях понеже сме малко скарани с финансите, а сега ще ходя и на двете и главния ми въпрос е дали ще постигна нещо с добър хранителен режим и добра тренировка ? сутрин преди училище ходя във фитнес залата, а вечер ходя на лостовете, също така през годините съм тренирал различни спортове като вдигане на тежести, борба, бокс и карате.
Чувал съм, че 70% е храната, а 30% са тренировките и това искам да попитам дали е вярно ?
Също така, ако може да ми предложите как да кача ММ..
Да няма излишни мнения за това как изглеждам, ето: http://www.prikachi.com/images/690/6022690V.png

П.П: Извинявам се, ако темата ми е в грешен раздел.

Темата беше редактирана от Goddamnson на 02.04.13 03:30.

Всичко, което си чул и споделяш е относително така. Според условията, с които разполагаш, просто бъди редовен и тренирай - разгледай този гид за новаци.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1