Начинаещ във фитнеса се нуждае от съвети

Темата е заключена.

02.04.13
01:29

Здравеите,на 16 години съм и ходя на фитнес  от около 3 седмици или 4 не съм много сигурен и като за начало започнах да правя само кръгови,по точно всички уреди о.О
Казват ми че е време да съм по програма но не знам никаква програма.Леко съм пълничък и нямам сила да направя дори и едно набиране.Бих искал да отслабна основно защото е леко депресиращо лятото като съм по къс-ръкав и като видя че имам коремче а другите нямат и ми става такова криво .. и ако може около това да натрупам мускулна маса.Нямам си никаква на представа за фитнес упражненията.Ако може със по прости термини да ми обясните ако някои се наеме да го прави.Тоест нуждая се основно от програма и ако е възможно някакъв хранителен режим но все пак има и училище така че то е проблем за режима ;/

Погледни този пост в сходна тема. Съветите са идентични. Архивирам тази тема, за да не се дублира.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1