30.03.13
18:00
Мисля,че един бутон за лайк на снимките ще е от полза.Когато разгледам на някой снимките,за да му покажа,че ми харесва снимката единствения вариант е да пиша коментар.А ако той има 10 снимки става банално да коментираш 10 пъти.Аз лично нямам снимки в моята галерия,някой да не каже,че търся “слава” :).Просто ми се струва добра идея да се обсъди въпроса.
Поздрави.
30.03.13
18:32
Има такъв бутон?
30.03.13
18:46
Да де. :)
Или визираш същата функционалност, но не от социална мрежа?
Както тук във форума.Като ще се вижда само от потребителите.Иначе директно снимката излиза на стената ми в фейсбук.
02.04.13
13:12
подкрепям “лайкването “на снимки с 4 ръце- има толкова хубави потребители/лки. а “дислайк” ще има ли?
02.04.13
13:14
‘’Дислайк’’ бутон ще вкара ужас и терор във форума. Не е ли достатъчно ясно, че потребител, който не е подкрепил даден пост/снимка означава, че или не му харесва, или не споделя дадената мисъл/мнение/снимка? Аз така го разбирам. (Петре да не си казал нещо;))))
А и негативното мнение е най-добре да бъде аргументирано, за да не всява раздор и да не се смята директно за хейт.
Мнението беше редактирано от Мила на 02.04.13 13:27.
казано от Мила на 02.04.13, 13:14:
‘’Дислайк’’ бутон ще вкара ужас и терор във форума. Не е ли достатъчно ясно, че потребител, който не е подкрепил даден пост/снимка означава, че или не му харесва, или не споделя дадената мисъл/мнение/снимка? Аз така го разбирам. (Петре да не си казал нещо;))))
Хахахах, ша ти лайкна мнението само :D :D
02.04.13
13:37
е, шегувах се за дислайка :)
то и сега става ужас и терор понякога-не бутоните са виновни.
не смятам обаче, че ако не сме подкрепили нечие мнение, това значи, че не го одобряваме.
02.04.13
14:13
казано от Queen Kobra на 02.04.13, 13:37:
не смятам обаче, че ако не сме подкрепили нечие мнение, това значи, че не го одобряваме.
Да, съгласна съм, не означава автоматично, че не одобряваме или не харесваме.