Обемисти мускули на краката - решение?

Темата е заключена.
Прескочи до:

31.03.13
15:00

Здравейте! Имам огромен проблем и се надявам някой да ми помогне, защото не знам какво да правя. Днес след тренировка ми се получи обемист мускул на предната част на крака :( отвратително грозно е, какво да правя? как мога да го премахна( чрез каккви диети)? Моля искрено за помощ!!!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.04.13 12:59.

31.03.13
15:04

Мускулът просто се е напомпал.Това е нормално.Ще спадне до довечера.

31.03.13
15:13

..

Мнението беше редактирано от wladdiii на 02.04.13 23:16.

Не се притеснявай, само на теб ти изглежда така - остави бедрата да се тонизират, обеми не се качват на случен принцип след еднократни тренировки. :)

31.03.13
15:24

Ох, наистина се надявам да се оправи! Някакви препоръки с храна и колко време да не тренирам?

Нищо конкретно не прави. Проблемът е свързан със самовнушение, а не с нещо, поправимо с хранене или тренировки.

31.03.13
15:35

И мен ми седят цял ден подути след тренировка,дори и на следващия ден и после спадат...

31.03.13
15:39

Ами надявам се да спаднат :) Притеснявам се, защото се беше случило и на една приятелка и хич не и спаднаха, просто спря да тренира, отслабна и след като тотално си загуби мускулатурата се махнаха.

На снимката не виждам изразени мускули, какво остава за обемисти.
Наистина е самовнушение и следтренировъчно усещане, заради това че си ги тренирала и кръвоснабдила повече.
Чудя се, ако “премахнеш мускулите си” и се сдобиеш с отпуснат вид след това, дали ще си щастлива?

БО

31.03.13
17:46

Вземи малко да прочетеш за анатомията на човешкото тяло, за човешката мускулатура и после пускай такива дебилни теми.

31.03.13
18:13

а бе не мога да разбера кви хора сте? за какво веднага почвате да нагрубявате другите, Бодибилдър ти научен ли си се родил?

31.03.13
18:15

veronique наистина не предпочитам отпуснати крака и се надявам да се оправят :)

31.03.13
18:18

казано от wladdiii на 31.03.13, 18:15:

veronique наистина не предпочитам отпуснати крака и се надявам да се оправят :)

аз само мога да мечтая за такъв крак :) като твоя

Ами стремежа ти да “премахнеш” мускулите си няма да доведе до друг ефект, освен отпуснат:)
И наистина не виждам причина да се притесняваш! Краката ти няма от какво да се оправят. По-добре напомпани мускули, от колкото напомпан... целулит :)
Знам, че жените умират от страх да не би да станат прекалено мускулести, но това не е лесна задача, вярвай ми.

Малко са женските тела, които могат да синтезират толкова голямо количество хормон на растежа, че мускулите ти да станат толкова обемисти и плътни. От кога тренираш с тежести?

31.03.13
19:06

Ами от 1-2 месеца. veronique разбира се, че е по-добре стегнати, но някак не ми харесва толкова ‘’издут’’ мускул, не ми изглежда женствено. :)

31.03.13
19:26

не ме карай да снимам моите крака след тренировка :D.буци,буци :) Твоите са си супер.Просто досега не си виждала вработил мускул.

31.03.13
20:26

Ами дано до утре се оправи. :)

31.03.13
21:00

Това ли били обемните и издути бедра :D

Мнението беше редактирано от Overlord на 31.03.13 21:02.

31.03.13
21:02

Ами за жена не мисля, че е обичайно все пак

Отърси се от подобни заключения, започващи с “ами за жена” /”ами за жена е прекалено”, “ами за жена е грозно да има толкова мускул”, “ами за жена не е добре да се тренира силово”/
Направо ме побиват тръпки като ги чуя. Нервни :)
Няма нищо необичайно в това на една тренираща жена да и личи, че прави нещо различно от това да завира глава в хладилника по цял ден и да се вайка колко била дебела, а в същото време да я мързи до болка да направи нещо по въпроса.

01.04.13
08:39

Ами аз може би още съм далеч от понятието за жена всъщност, а и просто не си харесвам заобления мускул. :)

01.04.13
08:49

Кракът ти изглежда приятно оформен.Мъжете харесват женското тяло да има форма,извивки.Аз също не намирам нищо красиво в едно плоско,отпуснато,безформено тяло,макар и то да бъде слабо и фино например.Няма нищо по-хубаво от това да практикуваш някакъв спорт и да виждаш резултатите от своите усилия,воля и т.н. Свикнали сме по списания да гледаме клъощави манекенки,с отпуснати гъзове и стърчащи кокали.Такова тяло за мен изглежда нездраво.Преосмисли как искаш да изглеждаш и да се чувстваш не само сега,а и след 20 години.След това решаваш=ще спортуваш или не.

01.04.13
09:22

О да сигурна съм, че мъжете харесват извитите крака като на културистка. Има разлика между хубаво стегнато тяло и мъжественият вид на едно женско тяло. Всеки харесва различни неща - аз не харесвам вторият вид и затова потърсих помощ от хора, които мисля че знаят повече от мен. Повечето доста ме опрекнахте, просто хората сме различни. Все пак мускулът не се смали...

01.04.13
09:28

Тогава твоето решение е ПРАВИ САМО КАРДИО :D

01.04.13
09:35

И аз, както Вероника, не виждам мускул, а по-скоро нетонизиран крак с евентуална водна задръжка, който се нуждае от оформяне. То, съответно става с правилни тренировки и правилно хранене.

От една тренировка няма как мускулатурата на краката да промени забележимо визията им. Съответно - няма какво да спада. Далеч си от мускулестите крака, казвам ти го и като мъж. Останалото са ти казали Маргарита и Вероника.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.04.13 09:40.

01.04.13
09:43

Маргарита Манева благодаря ти, а можеш ли да ми препоръчаш какво да ям? :)

01.04.13
09:52

Прясна, чиста, свежа и предимно сурова храна, според индивидуалните нужди.

02.04.13
10:30

Мускулът не спадна :)

02.04.13
10:38

казано от wladdiii на 02.04.13, 10:30:

Моето Бугати Вейрон кабриолет нещо не върви в това гадно време :)

02.04.13
10:50

казано от CarnalK на 02.04.13, 10:38:

казано от wladdiii на 02.04.13, 10:30:

Моето Бугати Вейрон кабриолет нещо не върви в това гадно време :)

ХА  и това някаква шега ли трябва да е щото не ти се получи

02.04.13
11:04

Моето Бугати е по-истинско от твойте мускули ;)

02.04.13
11:27

Това са обемисти крака, твоят си е съвсем нормален, ама ако искаш продължавай да се притесняваш.

02.04.13
13:19

Мда ама въпросът е че не ми харесват такива ;)

02.04.13
13:23

казано от wladdiii на 02.04.13, 13:19:

Мда ама въпросът е че не ми харесват такива ;)

Те хората това ти казват през цялото време, че твоите нямат нищо общо с такива крака.Твоят крак си е съвсъм наред и няма място за притеснения.

02.04.13
13:39

А бе имам чувството, че говоря на патагонски. Ясно ми е, че изобщо не е същия като на културистките. Просто по този начин не ми харесва как изглежда. Благодаря на всички за успокоенията, но просто на мен не ми харесва и помолих за някакъв съвет, който да не включва ‘’добре са ти не са като на културистка’’ и тн.

02.04.13
13:48

казано от wladdiii на 02.04.13, 13:39:

А бе имам чувството, че говоря на патагонски. Ясно ми е, че изобщо не е същия като на културистките. Просто по този начин не ми харесва как изглежда. Благодаря на всички за успокоенията, но просто на мен не ми харесва и помолих за някакъв съвет, който да не включва ‘’добре са ти не са като на културистка’’ и тн.

Същото можем да кажем и ние.

Мнението беше редактирано от Castilo на 02.04.13 13:54.

02.04.13
13:53

Ясно, че освен упрек друго няма да получа тук ;)

02.04.13
13:57

казано от wladdiii на 02.04.13, 13:53:

Ясно, че освен упрек друго няма да получа тук ;)

От Маргарита и Julsavena нищо ли не получи? Казаха ти , за да почнеш да си харесваш крака/та трябва да работиш върху това - тренировки, правилно хранене.
Успех !

02.04.13
14:00

Мисля, че получи достатъчно съвети и насоки. Твоя работа е какво ще правиш с тях.
Щом като не ти харесват краката във вида им, в който са в момента, предприеми мерки да ги промениш. Хората (вкл. и аз) тук ти казаха, че това, което имаш не е мускул, обаче ти не го приемаш. Големите мускули явно са единствено в твоето съзнание и аз ти предлагам да изчистиш първо там нещата.
Дай поне някакъв ориентир към какво се стремиш, защото в това, което си писала не става ясно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1