Трибестан + ???

Темата е заключена.

23.09.05
10:39

Как се приема този препарат ? Удачно ли например да се ползва САМО трибестан? Дайте някаква примерна схема с трибестан + андростендион или трибестан + DHEA, или пък само трибестан?
Не гоня някакви космически резултати :D това се разбира надявам се и от препаратите които съм посочил ;) така че моля ви не ми препоръчвайте ДЕКА, Обнадрен и т.н. Склонен съм и на някаква система с МЕТАНДРОСТЕНОЛОН ако може да се намери по аптеките разбира се иначе ме е страх да не попадна на някое менте :(  :!:
Благодаря предварително на всики отговорили :)
Иначе ето малко инфо за мен 183 см висок, 68кг, 20 години, тренирам от 4 години по 2-3 месеца годишно останалото време не!
пия едни аминокиселини на Genesis - 1900 и бирена мая като източник на витамини + яко хранене 6 пъти на ден сутрин 4 сурови яйца с мляко и поне по 4 банана на ден, месо, ориз, млечни продукти .

SL

23.09.05
11:11

Аз мисля да взема трибестан+креатин+протеин... за повече няма пари но мисля че ще има добър ефект

23.09.05
11:14

е то хубаво де ама колко мг трибестан да пия ? аз пия по 6 хапчета на ден мисля от утре да ги направя на 9 (хапчетата са по 250мг) близо 2 гр. на ден добре ли е или може и по 1,5 гр. ?

ЕДИТ: В първият пост съм написал колко кг съм ;)  :!:  :idea:

SL

23.09.05
11:17

Дозата е между 1 и 2 грама, така че според мен по 1,5гр ще е добре.Колко кила си ?

23.09.05
15:39

В момента съм само на Трибестан(на Софарма),20 дена някъде,по 1гр. на ден, за 1.5гр ми трябват още пари,иначе ефекта е доста добър,яко маса и сила качва-3 кила за тея 20 дена и 10% сила на повечето уреди(например лодката я права 8по90кг и 6по100 а преди 6по90 и 4 по100кг.) Според мен трибестана е добър вариант за маса(не е анаболен стероид),ОБАЧЕ е бая скъп за 2месечен цикъл.

SL

23.09.05
18:23

Кви пари е на Софарма?

23.09.05
19:06

Oколо 30лв 60таблети,аз го взех на заводска за 24.5лв

ST

26.09.05
22:23

ми ползваите трибестана на оптимум ве излиза много по евтино от този на софарма  и е много добър

27.09.05
05:38

Stanko pi4 ne se izlagai na Softfarma e nai ka4estveniq triabestan

ST

27.09.05
21:30

ами не се излагам на софарма не е наи ка4ествения на оптимум също е много добър а има и една фирм абългарска вемо99 тя също има много добър трибестан да ен кажа че неиния е по добър от този на софарма
в този на вемо99 има около 70% екстракт и за 1 месец ти излиза около 30 лв т’ва му е гадното 4е е на прах и на вкус е отвратителен

01.10.05
19:39

Stanko пич ти как разбра че е 70 % сапонини да не го кара на лаборатория няма трибестан с повече от 40% сапонини и той е на Софарма виж не споря може да има и оште фирми с същото съдържание но за тях не знам знам едно няма по голям от 40 %

ST

01.10.05
21:39

[ами не сам го карал на лаборатория поне така пише на опаковката
и предполагам че е вярно наистин ае мн добър
ако т’ва дет го пише на опаковката е лъжа зна4и и аз те лъжа
ам този трибестан наистина е мн добър и е на мн по ниска цена от този на софарма

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1