Хранителни добавки - Футбол

31.03.13
22:38

Здравейте на всички , искам да ми помогнете с избора на хранителни добавки протеини не ми дават да пия само аминокиселини,гейнъри . Ръст-176,тегло-62,години- 15 ,Искам да покача мускулна маса и да стана по-мощен ,силен,издържлив. Обикновено съм на училище до 13;30 тренировка по футбол от 15;00 , прибирам се вкъщи към 17;30 и пак си тренирам крака,гърди,бицепс,гръб ВСИЧКО . Така ,че искам да ми помогнете много ви моля ,а за поста Играя Крило,нападател, трябва да съм здрав и бърз . Благодаря предварително за всяко мнение ,надявам се да ми помогнете :) !
Все пак не искам и да ми навредят по някакъв начин ,защото хора са ми казвали,че и вредят .

Темата беше редактирана от Rumen Dimitrov на 31.03.13 22:52.

31.03.13
23:44

Креатин дават ли ти да пиеш?
В такъв случай креатин монохидрат ще ти свърши работа,макар че силата и издържливостта идват от правилното хранене. :)
За креатина прочети тук—-> http://www.bb-team.org/articles/871_kreatin-povelitelyat-na-eksplozivnata-sila
Успех.

01.04.13
08:18

За съжаление не ми дават да пия креатин ,но все пак мерси .

01.04.13
12:15

Качествени аминокиселини и здраво, най-вече правилно хранене ще свършат добра работа :)

01.04.13
16:37

малко по-подробно да ми дадеш линк нещо може ли на -качествени!

BT

01.04.13
18:27

Ако искаш амино, тези на Амикс са най-добрите - Амино хидро 32. При твоя спорт може да вкараш и бета аланин, ще ти съкрати времето за реакция и ще повиши издръжливостта. Лично впечатление за най-добра марка - Примафорс за бета аланина.

01.04.13
18:57

благодаря :)

01.04.13
19:18

Не съм пил аминокиселините на Амикс, но като цяло съм скептично настроен към марката, а аминокиселините на прах според мен са най-добър избор,препоръчвам ти Aminolast на Gaspari от които съм много доволен и Modern BCAA на USP Labs за които също има добри отзиви, но не съм ги пробвал.

01.04.13
20:18

още един “смотан” въпрос защо предпочиташ на прах вместо на капсули ?

БО

02.04.13
17:00

Младеж на 15 години освен да се храниш добре и да си спортуваш, друго не виждам.

02.04.13
18:59

На прах винаги излиза в пъти по-изгодно.
Само да добавя и тук това което ти казах и на теб на ЛС за да може и други футбулисти които искат това което и ти - Хранителни добавки за футбола - НЕ !
Ако иска някой бързина - беговите упражнения са му най-важни.
Издръжливост се прави на подготовката като даваш всичко от себе си и не се скатаваш.Защото под издръжливост винаги се има впредвид че въздух няма а не че имаш въздух а мускулите не ти го позволяват.Говоря конретно за футболистите.

Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 02.04.13 19:42.

02.04.13
21:33

казано от Rumen Dimitrov на 31.03.13, 22:38:

Все пак не искам и да ми навредят по някакъв начин ,защото хора са ми казвали,че и вредят .

Ами щом не искаш да са вредни,вземай гейнъри. Те съдържат въглехидрати(които са дори полезни за теб) + малко протеин. Гледай само да няма прибавен креатин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1