30.03.11
19:48
Значи на 15 години съм,висок 178,тежа 74 килограма.След 2 месеца ще почвам да чистя подкожните мазнини и да се оформям,четох из форума и си избрах тренировъчен и хранителен режим.Хранителния ми режим ще бъде НВД,като с всяко ядене ще приемам и салата от домати и краставици.Ако може да ме посъветвате и какви добавки да си закупя,че трябва да почвам да събирам пари.Мисля си Fat Burner+Glutamine+BCAA.Спрял съм се на фат бърнъра Fyre,понеже чувам само добри неща за него.С тази цялата програмка ще успея ли да сваля подкожните мазнини и да си запазя мускулната маса и какво е по-добре фат бърнър или л-карнитин?Мерси предварително!
П.П. Може би част от вас ще кажат,че на тази възраст нямам нужда от добавки,но все пак съм решил,може би всичко ми до психиката,но когато тренирам с добавки се чувствам много по-добре и чувствам,че съм правил пълноценни тренировки.
Евентуално Л Карнитин, нищо друго.
За Бога, та ти си хлапак още.
74кг на 178см, какъв релеф търсиш ?
30.03.11
20:37
еми аз ще стана 80 кг за тея 2 месеца,имам добре изграден хранителен режим в момента,пия и азотен бустър,креатин,протеин,бцаа и глутамин.Просто искам да се оттърва от излишните мазнини,но да не губя мм и се чудя към л карнитин ли да се насоча или фат бърнър..
За свалянето на мазнини без загуба на ММ, ще е добре да правиш “интервани тренировки”!
03.04.13
18:31
Значи на 15 години съм тежа 71 килограма висок сам 1.76 ходя на фитнес 3 пъти седмично та искам да сваля ненужните мазнини от корема без да свалям от другите мускулни групи ако може да помогнете с някои съвет.