Дневник

Темата е заключена.

04.04.13
22:05

Малко за мен:
Тежа 74 kg и съм 180 . Целите са ми изчистване от мазнините , стягане на задните части и поддържане на добра форма.Преди време съм спазвала 90-дневната диета/ май този начин на хранене е за мен/,свалих малко килограми, но си личаха доста сериозно.Спазвам принципите й на хранене и до сега,6 месеца след като я спрях-резултата е запазване на същото тегло.От месец правя почти всеки ден кардио на велоергометъра.

05.04.13
12:39

Имам известен опит с кардио упражненията. Не зная дали кардиото ти е САМО на велоергометъра, но ако го правиш имай няколко неща предвид. На велото е доста по-трудно да изгориш калории за единица време отколкото като бягаш в парка например. Велоергометъра, въпреки че е направен да обхваща всички мускулни групи напряга най-много бедрата и изолира останалите мускули в голяма степен. За да се възползваш от него максимално загрей добре няколко минути на ниска скорост и слабо съпротивление и след това увеличи с 2-3 степени съпротивлението(но не на максималното, нека е малко над средното) и върти на 70-80% от максималната ти скорост колкото издържиш. Целта е да се принудиш да спреш когато ти свърши въздуха, а не когато ти се измори тялото. :) Ако имаш възможност редувай велото с бягане за да се разнообразиш, а и както казах, при бягането ще спестиш време защото ще се измориш двойно по-бързо.
Ако всичко, което написах ти е известно, извинявай. :) Приятни тренировки.

Мнението беше редактирано от strengthcamp на 05.04.13 12:40.

05.04.13
13:25

Благодаря за отговора :) За съжаление имам единствено възможност да използвам велото-връщам се късно, излизам рано,а и спазвам принципите за леката загрявка....За 1 тренировка изразходвам около 500-600 ккал/ според данните на дисплея/, пия Л-карнитин с хром преди натоварването.Храня се основно с пилешко, риба, млечни, плодове и зеленчуци, пия поне 2 литра течности-вода, чай...Засега това е от мен :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1