05.04.13
17:43
Правя 35 мин кардио на пътека, а след това тренирам с тежести за горна/долна част. Правилно ли е с оглед на това, че не целя само да загрея преди тренировка, ами и да отслабна?
05.04.13
20:48
Подкрепям горното мнение напълно.
За загрявка ти трябват не повече от 10 минути с умерено темпо - 7-8км. Кардиото е най-добре да се прави след тренировка.
И аз ти предлагам кардиото да е след тренировка. Ако го правиш преди това, то просто няма да имаш нужните сили и енергия.
Ами имам си ги силите да правя кардио след тренировка с тежести. Но правя ли първо кардиото, после от лег и едни 60 кила не мога да вдигна- пробвал съм и по двата начина (ако изобщо горният въпрос се е отнасял към мене де :) ) .
Стояне, вярваш ли, че една начинаеща жена (че е начинаеща личи по въпроса, а че е жена по раздела на форума) ще успее да се натовари достатъчно с тежести, че да няма сила за кардио (wasntme).
05.04.13
23:30
Нещо не мога да се съглася със Стоян аз..
Кардиото непосредствено преди тренировка,е огромна грешка(от личен опит го казвам,макар че дори веднага след силова тренировка не правя кардио)
Правил съм опити да започна с кардио и после силова,еми не става,просто нямам сили.
Аз лично препоръчвам кардио в не-тренировъчен ден,или поне рано сутрин няколко часа преди тренировка.
Макар ,че малко кардио (около 10-15 мин. с висока интензивност) след силова тренировка, при някой спомага за покачване на чиста мускулна маса ,дори в период на качване.