петър

Темата е заключена.

06.04.13
14:12

Мъж съм на 17 години
Нямам опит с фитнеса но се опитвам да стана малко по мускулест
Много скоро си направих регистрация и още разучавам.
Надявам се много хора да ми станат приятели и да си пишем и да ми дадат съвети как да стана по голям без да ходя на фитнес(у дома).
(muscle) :D

Темата беше редактирана от perur petrov на 06.04.13 14:12.

06.04.13
15:56

Здрасти. Без да ходиш на фитнес главно можеш да тренираш на лостовете. За фитнес упражненията лег, тяга, клекове- ти трябва в домашни условия да си имаш всичко за достатъчна тренировка.
Иначе е много добре, че на наша възраст си решил да тренираш вече сериозно.

06.04.13
17:31

Според вас нормално ли е на 17 години обиколката на бицепса ми да е само 23,5см.
Според мен не е.

06.04.13
20:11

При положение, че не си тренирал нищо е възможно ръката да ти е толкова. Само да попитам това стегнат размер ли е?
Единственото, което мога да ти предложа е - заеми се сериозно с тренировки и ще имаш напредък

06.04.13
20:57

А колко си висок и колко килограма си?Ръката като е малка ,значи и килограмите са малко.

Може да станеш голям да,но това става с ядене,не толкова с трениране.
Това е проста физика.
Този обем(мускулите)няма как да пораснат от въздуха,трябва с нещо да ги напълниш,в случая с храна.

На първо място застава храненето,на второ идва тренировката,на трето,но не на последно почивката(това е момента ,в който мускулите растат).

А,забравих ,че преди тях има едно нещо наречено мотивация,ако него го нямаш,по-добре не се захващай.

Успех!

06.04.13
20:59

казано от perur petrov на 06.04.13, 17:31:

Според вас нормално ли е на 17 години обиколката на бицепса ми да е само 23,5см.
Според мен не е.

Не вярвам (dull)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1