Creatine Nutrim

24.09.05
16:58

Здравейте. Напоследък започнах да се интересувам от креатин и неговият прием. Нутрим заявяват, че техният креатин е произведен от  DSM Fine Chemicals (Австрия) и е с качество по- високо от редица чужди продукти. Та въпроса ми е. Дали някой има данни от изследвания на този креатин? Защото е най-лесно да се отхвърли, защото е българско, а всъщност може да е нещо по- качествено от чуждите му еквиваленти. И все пак българската марка да се окаже достатъчно конкурентно способна, особенно при наличие на сертификат.

SL

24.09.05
17:01

100%  ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО Е ТОЯ КРЕАТИН !!!

Няма да се затриеш с него, спокойно. Качествен е и дава резултат.

24.09.05
17:43

Не говорим за затриване :) Интересно ми е дали някой, го е давал за изследване. И дали може да се направи сравнение с някой друг.

25.09.05
13:44

не сам чел темата ама ще кажа само, че креатина на нутрим е оп скъп от някои вносни а за качество незнам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1