Кой протеин на Нутрим?

23.09.05
19:39

Кой протеин на Нутрим ще ми препоръчате. Да не е много скъп и да е хубав. Ходя на фитнес от около 3 години само че с големи прекъсвания(и по половин година имаше, а редовно по 1-2 месеца). Сега реших да съм редовен и да взимам хранителни добавки. Последния месец пих протеин на Biogame ама виждам че бая ги плюят и сега да питам кое на Нутрим?

SL

23.09.05
19:58

Аз съм много доволен от Hi-fit Special, Pro Gold 90 също е много добър просто въпрос на избор пич;)

23.09.05
20:27

Хай Фит-а е смес със растителен протеин, така че бих ти препоръчал Про 90 Голд.  8)

24.09.05
10:19

на мене обаче май първо ще ми трябва Гейнир да кача малко маса. Тея  дето ми ги казахте ли да взема(те ше помагат ли поне малко да кача маса) или нещо друго?

24.09.05
17:14

[quote author=“shoshy”]на мене обаче май първо ще ми трябва Гейнир да кача малко маса. Тея  дето ми ги казахте ли да взема(те ше помагат ли поне малко да кача маса) или нещо друго?

оки де , с Гейнара искаш да качиш маса . Ами с протейна кво ще качваш ?

NE

24.09.05
17:48

С гейнъра определено ще качиш по-бързо ( за сметка на качество ),
но зашо трябва да избираш едно от двете, като може да пиеш и протеин и гейнър едновременно !  :)

24.09.05
18:52

[quote author=“Nenor”]С гейнъра определено ще качиш по-бързо ( за сметка на качество ),
но зашо трябва да избираш едно от двете, като може да пиеш и протеин и гейнър едновременно !  :)

Значи гейнъра е по-добът от протейна ??
може би избира едно от двете щото неможе да си позволи и двете  :roll:

NE

24.09.05
19:54

[quote author=“L_Clan_Frodo”][quote author=“Nenor”]С гейнъра определено ще качиш по-бързо ( за сметка на качество ),

Значи гейнъра е по-добът от протейна ??
може би избира едно от двете щото неможе да си позволи и двете  :roll:

не че е по-добър, просто повече ще качи от него!, но с мазно, то и с протеин на ВВД пак замазваш положението, но доста по-малко  :)

24.09.05
20:35

Общо взето зависи с какъв метаболизъм си. Главно от това зависи дали ще е гейнер или протеин.

25.09.05
10:21

Значи, инструктора в залата ми препоръча тоя Pro 90 Gold от протеините, обаче ми каза че най добре било да пия и креатин (200г - 20 лв.) та да питам тоя креатин не е ли вреден и хубаво ли е да го почвам толкова рано(на 17 години съм)?

[quote author=“shoshy”]Значи, инструктора в залата ми препоръча тоя Pro 90 Gold от протеините, обаче ми каза че най добре било да пия и креатин (200г - 20 лв.) та да питам тоя креатин не е ли вреден и хубаво ли е да го почвам толкова рано(на 17 години съм)?

Не е вреден. Просто спазвай указаните дози и следната схема - 1 месец пиеш, 1 месец - почиваш. После повтаряш  :wink:

Ето малко инфо: http://bb-team.org/stuff/000101.php

25.09.05
11:44

[quote author=“manson”]1 месец пиеш, 1 месец - почиваш. После повтаряш  :wink:

Като почивам един месец после пак ли трябва да карам на “зареждане” или направо да си продължавам с по 5-10г ?

Продължаваш си с по 5 гр. след трен. И зареждане няма да ти навреди, но няма смисъл  :)

M_

25.09.05
12:19

;)
аз пия на Нутрим Гейнер + Супер Уинър протеин ,като гейнера го пия преди трен а (Super Mass Gain 1kg- 17lv) ,а протеина го пия след Трен като след тренировка пия и глутамин пак на нутрим.И мисля че протеинчето си заслужава .

GU

04.02.06
19:09

HI-Fit Special - според мен е добре балансирана комбинация. И той също както Про голда е на млечно-яйчна основа + растителна в което невиждам нищо лошо. Освен това ако вярваме на съдаржанието обявено на опаковката съдъжа още куп полезни вещества (екстракт от Tribulus terrestris (Бабини зъби), лиофилизирано пчелно млечице, пшеничен зародиш, инозин, ацетил-L-карнитин и коензим В12) + половината Менделеева таблица и куп витамини.

06.02.06
14:49

[quote author=“guBak”]HI-Fit Special - според мен е добре балансирана комбинация. И той също както Про голда е на млечно-яйчна основа + растителна в което невиждам нищо лошо. Освен това ако вярваме на съдаржанието обявено на опаковката съдъжа още куп полезни вещества (екстракт от Tribulus terrestris (Бабини зъби), лиофилизирано пчелно млечице, пшеничен зародиш, инозин, ацетил-L-карнитин и коензим В12) + половината Менделеева таблица и куп витамини.

......HI-Fit Special - според мен е добре балансирана комбинация Л...А

PR

06.02.06
23:36

[quote author=“shoshy”]Значи, инструктора в залата ми препоръча тоя Pro 90 Gold от протеините, обаче ми каза че най добре било да пия и креатин (200г - 20 лв.) та да питам тоя креатин не е ли вреден и хубаво ли е да го почвам толкова рано(на 17 години съм)?

Ле лее къф е тоя скъп креатин бе ле ле аз ако дам 20 лева за 200г. ще ми се напукат петите!!! Земи си на JC 500г - 30 лева. 300г. за 10 лева  :wink:

07.02.06
00:40

[quote author=“protein”][quote author=“shoshy”]Значи, инструктора в залата ми препоръча тоя Pro 90 Gold от протеините, обаче ми каза че най добре било да пия и креатин (200г - 20 лв.) та да питам тоя креатин не е ли вреден и хубаво ли е да го почвам толкова рано(на 17 години съм)?

Ле лее къф е тоя скъп креатин бе ле ле аз ако дам 20 лева за 200г. ще ми се напукат петите!!! Земи си на JC 500г - 30 лева. 300г. за 10 лева  :wink:

нутрим къв да е ! много си е добре даже

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1