29.12.12
12:29
...сега съм 66 кг ,височина 165. мисля да променя храната (понеже сега не се ограничавам от нищо ) и начина си на хранене, и да тренирам повечко и края на всеки месец да качвам снимка.така ще мога да следя дали има ефект начина ми на трениране и хранителния режим (и следователно ще споделям какви са били) от доста активен начин на живот занимавах се с танци и баскетбол ,работих аниматорка което е свъразно с доста движение ,а сега студентка ветеринарна медицина -само над учебниците . мотивирана съм да си възвърна формата , все пак нова година ново начало :d:D:D
Темата беше редактирана от Моника Славчева на 29.12.12 12:46.
29.12.12
23:28
Един път ще направя комплимент и ще кажа, че на тази снимка изглеждаш добре, дори бих казал апетитна.
Вторият път ще те приземя на земята и леко ще те изкритикувам, защото в една жена няма само корем.
Ако снимаш И проблемните зони и техният прогрес/регрес, ще е по-правилна оценката на хората, които четат project 2013.
Новото начало не идва с новата година, а с всяко изкъпване след изморителна тренировка.
п.с.
Ветеринарната медицина е трудно хоби, но хомосапиенската е по-обременяваща, бъди сигурна ;P
30.12.12
09:32
казано от introducer на 29.12.12, 23:28:
Един път ще направя комплимент и ще кажа, че на тази снимка изглеждаш добре, дори Ветеринарната медицина е трудно хоби...
Не можах да се въздържа просто! :) Ветеринарната медицина не е хоби, а призвание! Както всяка медицина разбира се!
Моника, успех с целите и в учението!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 30.12.12 09:33.
30.12.12
22:46
Успех!
Най-добрата комбинация, лично според мен, винаги е била учението + спорт. Привърженик съм на тази идея. Поддържането на високо ниво и в двете винаги ми е било приоритет за това ще следя.
Мнението беше редактирано от Иван Попов на 31.12.12 10:18.
06.04.13
09:12
някой знае за защо бедрото ми е изтръпнало 3 седмици и понякога или като клякам се усещат като бодлички по крака ми .дали ще се оправи само и дали да спирам да тренирам
казано от Моника Славчева на 06.04.13, 09:12:
някой знае за защо бедрото ми е изтръпнало 3 седмици и понякога или като клякам се усещат като бодлички по крака ми .дали ще се оправи само и дали да спирам да тренирам
Проблема ти вероятно е в кръстните прешлени. След тренировка се хвани на един лост повиси малко докато се отпуснеш, особено в областта на кръста и таза.
06.04.13
13:21
С един килограм над твойте съм и тялото ми изобще не изглежда по този начин. Започнала си да го овормяш и доста добре изглежда .Браво,поздравявам те!Не ти е лесно и учене ,и спорт,но съм сигурна,че човек иска ли да успее го постига.
Пожелавам ти успех и ще следя с интерес дневника ти. (sun)
08.04.13
18:53
тичането с пясъчни торбички на краката по 1 кг какъв ефект има? ( за увеличаване на музклулна маса, издържливост, по -голямо натоварване с по малко бягане) ,понеже виждам мн хора който тичат така ..... някой може ли да ме просветли ;)
08.04.13
19:02
как да се тича така, че да изгаряш мазнини БЕЗ да се увеличава обиколката на бедрото ?