09.04.13
16:46
Здравейте,доста теми изчетох последните дни откакто реших че е крайно време да влезна във форма.Започна се с правенето на едни таблици с храните,сметки кое колко трябва и начини за приемане на различните храни.До тук всичко добре,но при опит да си изготвя нещо като меню за седмицата нещата леко куцат.До някаде ми се иска да не трябва да готвя всеки ден всевъзможни работи(намерих няколко такива примерни диети с много различни храни всеки ден а с моята заетост е невъзможно да се справя).
Просто ще помоля ,някой ако има доброто желание да ми прати неговото меню било то и за ден.Не пускам никакви мерки или допълнително инфо,тъй като не ми трябва нещо готово а по-скоро идеи и евентуално да видя ако нещо съм пропуснал.При сегашните ми опити за изготвяне главно ми куцат протеините,така че всякакви диети с по високо присъствие ще бъдат добре дошли.
Реално копи/пейст ми върши перфектна работа,снимка или каквото и да било без допълнителни обяснения.
П.П Моля нека пишат само хора с реално желане да бутнат едно рамо към прохождането ми в това начинание,надявам се темата да не бъде възприета като опит от моя страна да мина по прекият път!
Поздрави!
09.04.13
17:15
Аз нямам стриктно определено меню за всеки ден.Просто гледам протеина да ми е на ниво и бягам от въглехидратите.Купил съм си и някакъв хляб с 6 вида зърна в който има 33гр въглехидрати на 100 грама.Понякога го препичам със доста сирене отгоре.
Сутрин винаги закусвам кисело мляко с овесени ядки.Наскоро взех някакви нови от Била в които има повече баластни вещества отколкото в досегашните ми и малко по ниско съдържание на мазнини и въглехидрати.Чесно да ти кажа мисля че ме засищат за доста по дълго или просто вече свикнах с диетата.
2-3 часа след това ядох салата с цвекло, моркови и зеле.
Наобяд 250 грама пилешко филе от гърди - И това го ям почти всеки ден
Следващото ми ядене включва 3 яйца и някаква салата.Различна е салатата горе долу не повтарям.
Вечер ям каквото майками е сготвила като тя се съобразява с мен и винаги има месо.Примерно месо с картофи като е, аз ям само от месото картофи ориз и др въглехидрати не ги ям.Вечер преди лягане извара 150-200 грама понякога я пасирам с малко прясно мляко и става за пиене.
През деня включвам и 1-2 приема на протеин.Щом казваш че ти куца протеина ти предлагам сутрин в мюслито с мляко да слагаш по 1 доза протеин.Хем става много хубаво, хем протеин си набавяш повече, хем психически се настройваш се едно си ял сладко без да чувстваш вина за въглехидратите ... :D
Честно казано все още не съм сигурен от еднообразна храна всеки ден дали няма да има отрицателен ефект.
Млякото с мюсли не го слагам за закуска след като стана а гледам протеин+мазнини.
Общо взето 5 хранения:
Закуска: Протеин + мазнини
Късна закуска:Протеин + въглехидрати
Обяд: Протеин + мазнини
Следобедна закуска:Протеин + въглехидрати
Вечеря: Протеин + мазнини
09.04.13
18:09
Аз и мазнините ги избягвам.А иначе само мюслито за закуска ми е всеки ден едно и също.И горе долу пилешкото филе наобяд, но то не е всеки ден