07.09.05
00:46
искам да питам кво точно представлява кьокошинкай стила какъв е кви качества са ми необходими, трябва ли да купувам някакъв екип а у ? някой, който е тренирал ако може да си каже мнението знам за Йода. :lol: искам нещо по-биткаджийско ако може така да се каже :D
10х предварително :wink:
мисля че при киокушина трябва да си купуваш кимоно.нз как варват ама не са мн евтини.то почти при всички бойни изкуства тряя да си купиш все нещо :wink: ако искаш биткаджийско - кик бокс :lol:
07.09.05
17:18
Единственото,което трява да притежаваш и хъс и воля.Мога да те уверя,че този стил карате е,както всички го наричат “най-твърдия” стил в бойните изкуства(от личен опит).Много се набляга да силата на удара,а не толкова на гъвкавостта(както при др БИ).Кимоното е около 30лв може и повече,зависи от височината ти,но можеш да си вземеш и втора ръка и ще ти излезе около 20лв.Ако има нещо др питай.
Ус!
07.09.05
18:17
ами радвам се, защото точно този стил търся и искам да тренирам. тренировките всеки ден ли са или навсякаде е различно, защото не искам да спирам бб-то, а за жалост нямам много време :?
08.09.05
21:39
По принцип в повечето клубове са през ден тренировките,но това е много относително.Както виждам си от Пловдив,така че там може да има и всеки ден,зависи от клуба(имате страхотен клуб по Киокушин- “Тракия”).Обикновено са от 18:30-19:00 с продъкжителност около 1ч 30мин-2ч.Надявам се,че поне съм ти казала нещо полезно :wink:
08.09.05
21:40
Забравих да ти кажа,че можеш да поразгледаш малко и http://www.daobg.com/ има много интересни нещица.
УС!
09.09.05
15:49
TenderDesolation мерси много за полезната информация :lol:
11.09.05
12:00
Моля!Пак заповядай :)
УС!
13.09.05
13:07
Само малка поправка: стила е Шин-Киокушин Карате и щом си от Пловдив ще е срамота да търсиш друго БИ - там е един от най-силните клубове в станата. А Шин-Киокушина е най-силното карате. Като стил де. Много контактен спорт, без удари в главата като кик-бокса.
Направо ти завиждам че тепърва ще навлизаш в този спорт.
[quote author=“valaraukarky”]ами радвам се, защото точно този стил търся и искам да тренирам. тренировките всеки ден ли са или навсякаде е различно, защото не искам да спирам бб-то, а за жалост нямам много време :?
Много е трудно да се съ4етаят на едно добро ниво. А при неуспе6ен опит резултатите са 4есто изклИУ4ително неблагоприятни.
Внимавай преди да действа6
/Извинавам се за празописа, но пи6а на френска клавиатура/
Поздрави
21.09.05
19:17
проблема е, че ако ги комбинирам мн вероятно е да претренирам и за тва май ще се простя с БИ :roll:
22.09.05
10:48
[quote author=“tpd”][quote author=“valaraukarky”]ами радвам се, защото точно този стил търся и искам да тренирам. тренировките всеки ден ли са или навсякаде е различно, защото не искам да спирам бб-то, а за жалост нямам много време :?
Много е трудно да се съ4етаят на едно добро ниво. А при неуспе6ен опит резултатите са 4есто изклИУ4ително неблагоприятни.
Внимавай преди да действа6
/Извинавам се за празописа, но пи6а на френска клавиатура/
Поздрави
какво имаш предвит като казваш че разултатите при неправилно сачетание м/у двете ще доведе до “изклИУ4ително неблагоприятни”. Според моите лични наблиудения наи-много да се преумориш и можеби до известна степен претренираш но след ч месец се свиква и тези първоначални неприятни фактори като хроничната умора и претрениранети изчезват. Та ако има нещо което да сум пропуснал моля ме поправи защото според мен не е чак толкова страшно.
25.09.05
12:09
На много места.
Само желание да потърсиш трябва...
26.09.05
14:31
http://www.kankukai.org/
Мисля че е достатъчно информативно.
Поздрав
23.01.06
00:39
www.superkarate.ru - яки клипчета
www.kyokushin.hu - як сайт + яко клипче :)
човек аз тренирам Кик бокс вторник,четвъртък и събота там правим лицеви опори,клякания,коремни преси общо взето наблягаме на силата.В понеделник,сряда и петък ходя на фитнес по 90 мин тренировка правя и се чувствам просто перфектно...с фитнеса си увеличавам силата в кик бокса ,а с кик бокса избягвам вдървяването което може да се получи от фитнеса.Едно момче от моя клас тренира Карате при Емил Костов,едва ли има някои който да не го е чувал.Та Емил Костов му е казал че е най хубаво -пет пъти карате,три пъти фитнес,и четири пъти бягане..прави си сметка.Единствения проблем е че в ББ няма да постигнеш същите успехи каквито би постигнал без да тренираш БИ.Но ако ги съчетаеш така трябва да поставиш БИ на преден план.
28.01.06
02:15
Извинявай , ама малко хора биха издържали на този режим.Това е прекалено натоварващо за някой начинаещ.Макар , че тренирам само 3 пъти в седмицата карате , ми идва нанагорнище да го съчетавам и с фитнес, пък ха моли за бягане :wink: