Задържане на тегло - как да продължа да свалям?

10.04.13
10:54

Здравейте,
  От 19 декември 2012 година ,след продържително приемене на хормонални и качени много кг и задържана вода, започнах да се храня разделно- менюто ми се изразява в следното  : сутрин или хапвам кисело мляко  или пия много чай според това да ли съм гладна, на обяд салатка и пилешко печено бутче или риба или извара с малко зехтин и червен пипер лют и краставичка  , за следобед  рядко хапвам но ако много огладнея хапвам киви или някакъв цитрус/не ям банани,шоколади ,хляб, избягвам картофи/ , за вечеря пак правя салата в студените месеци вместо пресни домати ползвах домашно консервирани + 100-150 гр сирене краве  +малко  зехтин  + лук и бъркани 2бр яйца или месце. През този период не мога да кажа ,че съвсем не съм яла сладко,но това се е случвало 3-4 пъти в който съм хапвала черен шоколад ,но до обяд и то 4 - 5 квадратчета.
Спорта който практикувам вече по интензивно и сутрин 45 -60 мин велоергометър с темпо 38km/h - 42 km/h ,от 7-8 дни съм включила и един метод, Бар метод /той е разработен на основата на балета,нещо средно между пилатес и йога / него го правя вечерно време той е с продължителност от 50 мин.
Така от 19 декември 2012 г от 86 кг в момента съм 66кг и тези 66 кг ги  задържам вече 1 месец. И ми се иска,ако има начин да ме посъветвате какво да направя да продължа да свалям кг. Висока съм 168 см талията ми е 58см ханша 95 см Бедро /дясно / 54 см    /ляво/ 55 см.  Предимно проблема ми  е ,че излишните кг са на ханша,бедрата и прасците! Хубавото е ,че ако съдим от старите ми мерки когато започнах талията ми  беше 74см ханша 115 см бедрата бяха с по 10 см отгоре и все пак за мое щастие ми се получава бавно,но славно! Само ,че вече ми е трудно да преценя какво да променя,че да продължи свалянето,мисля си че имам да свалям поне още 10-11 кг за да изглеждат по добре краката ми  и да има синхрон м/у горната и долна част на тялото ми .

10.04.13
12:09

Ако не съм писала в правилната тема,ме извинете и ако е така ме насочете къде да пиша :)

10.04.13
12:43

Какви хормонални си взимала?Пиши на лично и ще ти помогна.

06.05.13
00:45

талия 58..леле какво ще сваляш? наслаждавай се на живота си и тялото си- мисля че няма за какво да се тревожиш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1