Добре ли съм подбрал добавките за НВД/РБД?

10.04.13
14:43

Здравейте, минавам след 1 седмица на НВД, избрах режима, защото целта ми е да стопя мазнините по корема и да кача 1-2 килограма чиста маса. А може би РБД е по-добре от НВД в този случай? Засега съм се спрял на продуктите на PEAK - Hellburner и Createston, стака ще ми излезе към 160-170 лева. Тези добавки добри ли са за целта ми? Createston-а съдържа 50 гр. въглехидрати в доза, но не мисля, че ще ми пречат ако огранича другите въглехидрати, а и са важни за усвояването на креатина в него. А за фет бърнера се колебах между Окси Елит и Хелбърнера, но викам да са на една марка двата ми продукта, може да се съчетаят по-добре. Мнения?

Темата беше редактирана от Insane M на 10.04.13 14:45.

БО

10.04.13
17:05

Този Createston няма работа в тази НВД диета. :)

10.04.13
21:04

По-обстойно обяснение моля, аз пък казвам, че има по същата логика, нали фет бърнер слагам.

БО

11.04.13
12:28

За по-обстойни обяснения се заплаща на диетолог. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1