20.06.04
00:38
zanimavm se ot skoro sled kolo vreme moga da zema “HIMIA”
Защо си почнал от сега да я мислиш химията :shock: ?! Потренирай само с храна известно време (половин година е добре), после вкарай протеинче, после (след още половин година) добави креатин и глутамин! Така я карай 2-3 годинки и пак ще си приказваме за химията!
20.06.04
01:18
treniram ot 3 meseca ako zema sega himiq kvo 6a stane
20.06.04
01:24
I Pc_genius da ta pitam za 2-3 mececa ako se zima himia kakva 6ae razlikata v razmerite po tqloto nprimer: ako rakata mie 38 kolko gore dol 6a stane [primerno] -ne gi razbiram i moje da tie sme6en vaprosa ama se interesuva :lol: nali trqbva da se po4ne ot nqkade :lol: :lol: :lol: :lol:
dj_niki1, випросът ти няма еднозначен отговор - за всеки е различно!!! Между другото, доколкото ми е известно, колкото повече е трениран даден мусул, толкова по-добре възприема стероидите.
А с оглед страничните ефекти и неободимите средства за предотвратяването им и набавянето на качествени стероиди, няма смисъл да се бицкаш, освен ако не планираш да ставаш състезател.
Виж сега - не че сега ако зимаш ще има повече странични ефекти, ами просто няма смисъл, щото с добавки и яко ядене ще имаш същия (почти) ефект и то без да се тровиш! Ако зимаш химия за 2-3 месеца, после цял живот ще съжаляваш, че си го направил! Разликата ще е, че ще си качил кила, че ще си се натровил, че ще спаднат килата веднага и ще се депресираш! А и няма да ти става патката и топките ти ще атрофират (да не казвам - изчезнат)! Да не говорим, че ще ти трябват яко мангизи!
20.06.04
01:46
ok ama az neiskam da ka4vam kila a ikam to4no obratnoto da svalq sega sam 95-97 a ikam da stana 88 kak da stana kato netrqbva da qm a ako ne qm nqmm sila da treniram zato te pitam kak da treniram kato nqmam sila
[quote author=“dj_niki1”]ok ama az neiskam da ka4vam kila a ikam to4no obratnoto da svalq sega sam 95-97 a ikam da stana 88 kak da stana kato netrqbva da qm a ako ne qm nqmm sila da treniram zato te pitam kak da treniram kato nqmam sila
Кой казва, че не трябва да ядеш - няма такова нещо! Просто ограничаваш до минимум простите захари (сладкиши, плодове...), намаляш картофите, ориза, овесените ядки и увеличаваш месните, млякото, ядките и т.н.!
Взимаш си Л-карнитин, който хем ще помогне за свалянето на мазнините, хем ще ти влее сила и енергия!
20.06.04
02:04
zimah L-carnitine i svalih malko sega minah na Clembuterol i po 1 hranene na den i varta kolelo v zalta kato lud i svalqm ama nqmam i sila kak da treniram i ot toq Clembuterol me bolqt bubricite kvo da praq da go spra li
[quote author=“dj_niki1”]zimah L-carnitine i svalih malko sega minah na Clembuterol i po 1 hranene na den i varta kolelo v zalta kato lud i svalqm ama nqmam i sila kak da treniram i ot toq Clembuterol me bolqt bubricite kvo da praq da go spra li
Ти как не си го спрял вече не ми е ясно! Абе вас не ви ли ебава за здравето ви е хора! Има толкова безвредни алтернативи на тоз кленбутерол - само цената му е по-ниска, ама по-добре дай повече пари, а недей да се тровиш!
20.06.04
13:29
OK kaji nqkav preparat za svalqne do 60-70leva-kito nee tolkova toksi4en
Има огромно разнообразие на пазара - отиваш преглеждаш, преценяваш и пазариш нещо - сигурен съм, че за тези пари ще намериш доста качествени продукти!
20.06.04
13:41
ok a moje6li dami prepora4a6 ne6to za sila ,za6toto kato popitam nqkade te mi kazvat 2000 ne6ta obiknoveno mi kazvat Kreatin ama to ima 1000 marki i vida-kaji nqkaf efikasen[ili ne6to drugo moje danee i Kreatin]
20.06.04
14:13
Пич на колко си години :shock: ???Имам чувство че или си малък или не си добре с главата(нищо лично,не искам да те обиждам)!
Ти имаш ли идея какво може да ти стане от стероидите???
Аз виждам че ти идея си нямаш от здравословно хранене(от стероиди пък хептен),ще си развалиш светлото детство............не се занимаваи с глупости.........искаш да се похвалиш пред приятели че ци боцкаш дупето с игли ли кво???Килограми се свалят лесно,трудно се качват!
20.06.04
14:23
ok kajimi za teb kvo e zdravoslovno qdene i mi kaji kak da svala kilogrami za kratko vreme [ prav si hal habersam negi razbiram ama nali trqbva da po4na dese obrazovam ot nqkade ].
I kaji kvi 6asa posledstviata ot steruidite na 17 godi sam kaji kvo 6ami stane .
20.06.04
14:51
Прочети във самата страница какво пише!В раздел хранене!
После прочети и темите във форума!
Пък от стероидите може да ти се случат наи неприятните работи които можеш да си представиш............да гушнеш букета не е никак трудно при лоша стероидна схема!
20.06.04
15:02
OK mersi :P :P :P :P :P :P :P :P
[quote author=“lesno_nema”]да гушнеш букета не е никак трудно при лоша стероидна схема!
Недей плаши тъй момчето :D ! От много яки стероидни цикли, в продължение на години, може и да умре, да! Точно с такива примери се оплюват стероидите пред непросветената общественост - някакъв взимал анаполон (най-опасния орален) в продължение на 5-10 години, като най-малката му пауза била 2 седмици, а най-голяма почти не е имало :D ! С ей такива подобни случаи се моделира мнението ви за стероидите!
По въпроса на момчето - ами сила ще ти даде комбинацията от креатин, глутамин и глюкоза, взети след тренировка! Л-карнитина спря ли го?!
21.06.04
13:06
pih L-carnitin na biogame jif ta6ak sega sam na Clemboterol i zimam za izdrajlivost B12 i imam efekti svalih 5 kila za 8 dena ama silata mno mi padna kaji kaf kreatin da pia
15.09.04
04:16
L-carnitin ima efetc samo vav visoki dozi a tova stuva mnogo pari povqrvai mi.ako o4akva6 s clenbuterol da natrupa6 muskuli sgre6il si nestava.za b 12 e dobre samo 4ene o4akvai 4udesa za smetka na tova 4erezultatite sa traini i bez strani4ni efekti(po4ti)
бла бла бла бла бла ..... кирилица !
бла бла бла бла бла бла бла бла бла!
:evil: vanisher :evil: