Super Mass Gain и Hi-fit

24.09.05
00:35

искам да попитам дали е добре да си взема Super Mass Gain i Hi-fit на Нутрим и да ги смесвам?така ми препоръчаха.защото искам да кача малко маса на бицепсите защото на корема и гърдите си имам мазнини!!!незнам какво да правя?!?!?!?!?!?!!?как да ги пия?казаха ми преди тренировка 2 лъжици от Super Mass,след тренировка 2 от Super Mass+2 Hi-fit, и преди лягане 2 Hi-fit. правилно ли е това или са ме излъгали и на кого да вярвам вече??????????????!!!!!!!!!!! :roll:  :roll:  :?

Колко пъти мислиш да я пуснеш тая тема !!!

Изчакай да ти отговорят в другите две!

SL

24.09.05
11:42

Правилно е ! Стига си питал действай!

SO

25.09.05
16:13

според мен не е правилно човек който има излишни мазнини да  взима гейнар освен ако не иска да се освини още по здраво  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1