Диета за плосък корем.

11.04.13
21:38

Искам да попитам тази диета, според вас ще има ли ефект? И дали не е от тези диети с йо-йо ефекта? Искам и да попитам кое е най-доброто кардио за плосък корем? Пробвах да правя упражнения, но са ми МНОГО ТРУДНИ , по-лесно се справям с колело или тичане. А и ако може да си кажете мнението за изкачването по стълби и скачането на въже. Не мога да копирам диетата, защото нещо ми се бъгна компа, затова ви поствам линк към нея:

http://gotvach.bg/n6-27128-Диета_за_изчистване_на_корема

11.04.13
21:42

Всяка “диета”, в смисъла на временен режим на хранене с рестрикции има йо йо ефект.
Упражненията са ти трудни? Само лежането на дивана е лесно, но пък не носи особено удоволствие, нито добри резултати. :)

11.04.13
21:44

Като казах, че ми са трудни упражненията, говорих само за упражненията. Затова сега търся информация за кардио като тичане, скачане на въже, клякания, каране на велосипед и ще се радвам, ако някой си каже мнението за тези неща и дали ще ми помогнат за плоския корем.

11.04.13
21:50

Тази “диета”, така като гледам, е точно на принципа на 90-дневната, тоест пълна глупост.
Ако искаш да постигнеш резултат, който да запазиш във времето, се опитай да си изградиш правилни хранителни навици.

11.04.13
21:51

Или просто да ми кажете най-доброто кардио за плосък корем? И искам да попитам нещо адски тъпо, за което пердварително съжелявам. Понеже няма с кого да ходя на фитнес и да бягам навън ( а ме е адски много срам сама ) нямам и пътечка за бягане у нас, ако застана на едно място и си представям, че съм на пътечка и тичам на едно място ефекта същия ли ще е ? :D :D

Е кво те е срам сама бе, кифло?

11.04.13
21:55

Срам те е да тичаш и да тренираш сама, а не те е срам да подскачаш на едно място десет минути, представяйки си, че си на пътечка?
Interesting, tell me more.

11.04.13
21:57

казано от Ани Н на 11.04.13, 21:51:

а ме е адски много срам сама

А да ходиш с корем не те ли е срам? ;)
Едно от най-добрите неща за коремната преса е спринта, но при положение че “упражненията” са ти трудни, много силно ме съмнява, че ще се справиш и с това.

11.04.13
21:58

Трябва да прекарваш повече време сред хора, защото звучиш чалнато!

11.04.13
21:58

пфф има хора, които се срамуват супер много. Кристина то нали няма да има никой у нас, от кво да ме е срам и ако няма да ми помогнете по-добре не пишете коментари, не ви искам критиките! Просто ме е срам, срамежлива съм и колкото и да искам не мога да го променя.

11.04.13
22:00

И от какво точно те е срам?Хората постоянно ходят да тренират, тичат, карат колело и т.н. и заедно и поотделно.Това изобщо има ли значение дали ще си сама?
Друг е въпроса ако всъщност просто искаш да симулираш тренировки а всъщност да излизаш с приятели и да си бъбрите, на което не мога да разбера смисъла.Ако толкова не ти се тренира, а ти се излиза с приятели излизай с приятели просто и готово.Иначе като излизате заедно за да си бъбрите докато тичате какво себе си ли залъгвате, че тренирате или кого ?

11.04.13
22:01

казано от Ани Н на 11.04.13, 21:58:

пфф има хора, които се срамуват супер много. Кристина то нали няма да има никой у нас, от кво да ме е срам и ако няма да ми помогнете по-добре не пишете коментари, не ви искам критиките! Просто ме е срам, срамежлива съм и колкото и да искам не мога да го променя.

Като не ни искаш критиките не пиши във форума!Щото той е за това да се критикуват нещата, които могат да се подобрят, да се подкрепят волята и упоритостта на упоритите и да се хвалят постиженията!

11.04.13
22:04

оф срам ме е , дори и с приятелка ме е срам, но не чак толкова. Борис ти казваш, че сте тук за да ми ” подкрепите волята ” е да ама аз виждам точното обратното. Критикувате ме за това, че съм срамежливо момиче? ПФ закрийте темата!

11.04.13
22:06

Извинявай ама къде точно ти е волята, че нещо не я видях.Покажи малко характер и воля и хората ще те подкрепят и най-вече престани с глупостите от сорта “Срам ме”

11.04.13
22:28

Отивай да бягаш някъде в парка,където хората само това правят и няма да те е срам.
Или пък започвай да катериш стълби(страшно кардио е това) ;)
Ако и от това те е срам,по-добре се откажи.

Я се стегни! То така съдейки по твоето мислене,няма да има никой по залите и парковете. Срам не срам почваш да тренираш,а ако ли не остани си със срама и отпуснатия корем.

12.04.13
03:05

Май ще взема сериозно да се запиша да уча психология, то тва си ме и влече и като гледам, колко много хора има, на които би могло само с един разговор да ги накараш да се почувстват много по уверени, да получат мотивация и да им се покаже правилният път. На други трябва да им се обясни, как трябва да подхождат правилно със всеки един човек, а те всички са различни. Не от вчера съм го забелязал този проблем със много погрешният подход, които просто има отрицателно въздействие върху човека, които е дошъл тук да търси съвет.

Съжалявам мили приятели, но много от вас не подхождат правилно,  аз обаче много добре разбирам, че няма как всички вие да разбират и от психология. Никой няма право да бъде толкова критично настроен и остър в изказванията си (освен в отделни случаи в които това може има положително въздействие или отрицателно, ако това е целта), защото това момиче независимо какви грешки е допуснало и защо, то иска да промени статуквото и е дошло тук във форума да търси съвет.

То трябва не само да му се покаже правилният път, а да получи подкрепа и мотивация.
Няма как да разберете един човек, ако не сте добри слушатели и да вникнете в неговата психика и когато опознаете човека, тогава ще знаете как да подходите, стига да можете.
Много хора имат способностите да стъпчат някой с лекота, но много са малко тези, които могат да изправят един стъпкан/смачкан човек и да го върнат към един пълноценен и щастлив живот !

Аз имам критично отношение, но то е само към тези, които са достигнали до такава метаморфоза и особено, когато нещата вече не опират само до визията, ами  вече са и рискови за здравето. Доста случаи съм виждал на млади момичета от които съм би шокиран, но не просто от външният им вид, а от самочувствието което имат и показвайки, че те се чувстват много добре в кожата си, а в същото време за да е още по плачевна картината съм виждал такива случаи, на такива момичета, които толкова не им пука, че слагат плътна блуза, която е толкова прилепнала, че изброяваш броя на паласките (абсолютно реален случаи и не само един), прилепнали панталони през които виждаш целулита и т.н. :x

Защо го казвам това, защото давам пример как и аз съм критичен към такива хора, но никога не бих бил критичен към човек, които иска да промени това и търси помощ. Критичен съм към тези, които не търсят начин и не искат да направят промяната и да се вземат в ръце.
Критичен съм дори към собствената ми майка, но точно тази битка не мога да спечеля и това най ми тежи. :(

12.04.13
12:28

Това с този подход затова в америка 80% са дебили и си пържат котките в микровълнова и после съдят кжмпанията че не били сложили надпис ” не става за сушене на котки” ... ае нема нужда от такива

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1