11.04.13
21:58
Искам да кача около 8 килограма, не бързам, но ми е ясно, че си трябва ядене. Чудя се откъде мога да си набавям калории, като не ми е проблем да качвам и мазно. Ектоморф съм. 174 см/62 кг.
Днес си взех сусамов тахан и ми се струва добре като цена, също така фъстъците ми се струват подходящи. 100 грама тахан и 100 грама фъстъци са над 1000 калории.
Какво друго мога да ям, защото ще ми омръзне само тахан и фъстък?
Мед - ям. От другите ядки ми харесват само орехите. Особено орехи с мед :D
Аз имам сериозна нужда от килограми, пък и не тренирам за външен вид.
Аз ям спагети “Роллтон” - 3 пакетчета - ~900 калории.
Вкарай и малко протеини по между другото хах .. :)
Домашно фъстъчено масло.Аз си правя еднократни порции и вътре разбивам банан, орехи и натурално какао. Става много вкусно и е мазничко :D
12.04.13
11:29
Сметана - бита и заквасена.
казано от Нона на 12.04.13, 11:14:
Домашно фъстъчено масло.Аз си правя еднократни порции и вътре разбивам банан, орехи и натурално какао. Става много вкусно и е мазничко :D
Ако може и да кажеш как точно го правиш щото никога не съм правил подобно нещо
казано от Нона на 12.04.13, 11:14:
Ужас! Само докато го чета ме хваща разстройство... :D
Мерси, за идеите! Утре ще се запася с фъстъци и фъстъчено масло. През седмицата ще ги редувам със сметана.
Според формулата в сайта ми трябват около 2500-2800 калории на ден. Надявам се да съм достатъчно постоянен и да стигна 3500-4000 калории на ден.
100 грама тахан и 100 грама фъстъци/фъстъчено масло - 1000-1200 калории
3 яйца, целите, на закуска - още 300, към тях филии хляб със сирене и шунка - още 300-400 калории
1 литър прясно мляко пия всеки ден - още 500
В училище консерва русенско варено или риба (няма друго какво) още - 300-500
Поне един път имам месо - кайма (истинска, не от боклуците), пилешко или пържоли с картофи/ориз и салата - Около 1000 калории за всичкото.
3400 калории на ден ми звучи добре, надявам се да съм достатъчно постоянен, за да видя ефекта.
Мнението беше редактирано от Hardcore на 12.04.13 15:56.