Creatin Blast na Mlo

25.09.05
16:00

Какво мислите за Креатин Бласт на Мло някои пробвал ли го е ?
:shock:  1500г - 78лв  :shock:

25.09.05
16:18

какъвто и да е този продукт, не очаквай чудеса от него? няма сам по себе си продукт, който да ти направи тялото невероятно, релефно или мускулесто! няма! Всичко се обезмисля с въпроса “какво ви е мнението за този продукт?” Не се обиждай, отговарям ти индиректно на въпроса! Добавките и техният прием става по система, комплексно! както стероидът сам по себе си не си свършва нещата, така е и с добавката! Видял си на пиротска новият продукт за теб, и хоп, аре го пробвам. Да не говоря, че им трябва време на всичките тези помии за да се задестват, а някои от нас са твърде нетърпеливи и съдят за ефекта на 5тия ден! Не става така :)
Пий си най-обикновен креатин и си мухай ТВЪРДАТА ХРАНА! Добър апетит и успех
С най-добри пожелания,
Питона!

25.09.05
16:38

каква е разликата м/у обикновенния креатин и креатин бласт?
И въпроса ми е : добър ли е креатин бласт в сравнение с другите креатини? защо е толкова евтин? и има ли смисал да си го зимам ?

SP

25.09.05
16:51

[quote author=”^MaD^”]каква е разликата м/у обикновенния креатин и креатин бласт?
И въпроса ми е : добър ли е креатин бласт в сравнение с другите креатини? защо е толкова евтин? и има ли смисал да си го зимам ?

сигурно са му набутали въглехидрати...

25.09.05
16:53

Все едно писах на Франко магарето!

Абе готин, в подписа си си писал - УЧА СЕ! Ами направи го! Защо се казвал Бласт - ми звучи ми добре! За разликата - пробвай всички креатини, и я направи тази разлика! За цената - питай търговското представителство!

разбери бе човек, купи, после пий, после купи друг и вече прецени! Сега разбра ли ме?  :wink:

25.09.05
17:55

[quote author=”Питона”]Все едно писах на Франко магарето!

Абе готин, в подписа си си писал - УЧА СЕ! Ами направи го! Защо се казвал Бласт - ми звучи ми добре! За разликата - пробвай всички креатини, и я направи тази разлика! За цената - питай търговското представителство!

разбери бе човек, купи, после пий, после купи друг и вече прецени! Сега разбра ли ме?  :wink:

виж сега нямам възможност да изкупувам креатините и да ги тествам затова питам хората които разбират или са минали по този път. А твоите постове нямат нищо общо със зададените от мен въпроси! Да не сам бил очаквал чудеса !?

25.09.05
19:32

Писах какво мисля! И ти отговорих на въпроса “какво мислите?”, не е ли така!
казах какво мисля и за цената му, и за името му! Постовете ми си имат бая смисъл, защото отговарям!
Но сам си преценяш!
Не познавам човек със свръх опит и финансови възможности,особено тук в този форум,  който да е пил всички нови линии добавки, за да ти каже мнението си, а то се гради на опитът! Пил съм на поне 4 фирми кретините, за период от 3 години! Мислех, че поне това ще те удовлетвори като, човек, който , аааааа....”разбира”.
Сам си преценяш, както и хората, четейки нашият диалог! Пиша го и заради тях!

Повече по темата предлагам да не говорим, а някой, който “разбира”, нека се включи. Много ще се раядвам да е направил поне два периода с креатин, от твоя, което ще рече поне 6 месеца стаж с тази марка. На него му се довери! ;)
Аре, и не ме запомняй с лошо, ок?

27.09.05
16:11

Значи от това което намерих в нета,в този продукт конкретно
има някакво количество трибестан,и някакъв въглехидратен блокер.Но е 100% сигурно че има яко въглехидрати.

По принцип МЛО не са лоши,но рагледай внимателно етикета и виж
в това количество 1500 грама каква част е креатина,щото същия ефект
се постига с чист креатин и глюкоза.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1