Скъсани мускулни влакна и хематом

12.04.13
14:56

Около 15 февруари по време на бягане (спринт) усетих силна болка в облстта на бедрото , но продължих да тренирам 4-5 дни с нея , докато болката стана непоносима . Оказа се ,че имам скъсани мускулни влакна . Почивах 3-4 седмици след което започнах леки натоварвания при , които няма болка . При отваряне на крачката обаче и при опит за спринт и рязка смяна на посоката усещам болка . Отидох пак на лекар и се оказа ,че по време на скъсването съм имал кръвоизлив , които в следствие на това ,че не съм правил разтегателни упражнения (стречин) се е развил и в момента мускулните влакна са образували някаква тъкан , която е причината за болката при бягане. Тази тъкан трябва да се отпусне с много стречинг (разтягане) или да се скъса напълно ,за да нямам болка.Във вторник трябва да ми бият инжекция за да се отпусне това място и да не ми създава болки . Искам да попитам с какви мазила или хапчета мога да ускоря това отпускане на тази тъкан за да мине по бързо, или просто ми дайте някакъв друг  какъвто и да е съвет .. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ , БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО .. :)

12.04.13
17:47

Най-добре се консултирай с лекар, но има една паста Deep Relief, на един приятел му помогна доста при някаква контузия с мускул.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1