Може ли да се замени

24.09.05
22:00

Здравейте. На 16 години съм 185см 75кг и искам да кача килца. Тренирам усилено от 2-3 месеца но направих лятна пауза след което от 2-3 седмици отново тренирам редовно. Мисля да си взема и протеин(ето този: http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=177&gid=60 ) и креатин (този: http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=104&gid=66) . Но от форума разбрах че е добре креатина да се приема с декстроза. Също от форума разбрах че вместо декстроза може да се ползва мед. Та въпроса ми е може ли вместо във вода с декстроза да си разтварям креатина във вода с мед?(в смисал ще има ли същия ефект?) И още нещо: видях във форума на няколко места че се казват добри думи за нутрим но дали наистина са добри креатина и протеина които съм избрал?

П.С. Благодаря на всички предварително!!!

Може с мед. Също е добър вариант.
Нутрим е добра фирма и продуктите и спрямо цената са на високо ниво.

Избрал си сравнително добър протеин. Действай и успех ти желая!

25.09.05
11:44

Братле аз също съм на 16 и са ми казвали,че не е хубаво да взимаш креатин на 16.

SO

25.09.05
16:23

и какво пречи креатина?и на мен са ми казвали много неща но това не означава че трябва да им вярвам  :!:

25.09.05
18:59

И само още един(малко глупав) въпрос: мислите ли че цена от 38лв за протеина и краетина който съм казал по горе е нормална?(защото съм чувал пак от форума че в някой саитове цените са доста нереални в сравнение с истинската цена)

BL

25.09.05
20:44

зависи от количество и марка :)

25.09.05
22:25

Еми креатина е 200грама а протеина е 500гр(WPI) и двете на нутрим. Та как мислите?  :lol:

28.09.05
10:04

[quote author=“Chushko”]BabaVanga кой ти го каза тва?

Ми каза ми го една жена.Фитнес инструктор.Мисля че цял живот с това се е занимавала.Освен това тя има 2 фитнес и там продава хранителни добавки така че има изгода да ми каже да взимам креатин.Ако тя не ми го беше казала досега да съм си взел 100 пъти креатин.
Но сега като гледам вече се колебая.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1