Европейско първенство по вдигане на тежести Тирана 2013

12.04.13
07:59

Нашите се представят изключително добре на европейскот първенство по вдигане на тежести, четери години по-късно, след скандала от 2008г, след като най-добрите ни щангисти и надежди загубиха състезателни права за периода 2008-2012
Отнова са на линия много от тях и започват да мачкат яко!
Треньори в момента са Иван Иванов, Кристияна Колева и Алан Цагаев.

Още на откриването Асен Мурадов, категория 56кг, спечели златен медал в движението изхвърляне, като завърши със 118кг.
Среброто в двубоя също е негово.

Мила

12.04.13
09:59

Чудесни новини за Националния ни отбор! Имаме и още поводи за радост, нали така:)

12.04.13
10:11

Естествено!
Мая Иванова, категория 53кг, взе бронзов медал в двубоя, правейки 5 успешни опита!
Завърши с изхвърляне 81кг и изтласкване 105кг

Мнението беше редактирано от Блажка на 12.04.13 12:55.

12.04.13
10:18

Ивайло Филев се завърна тази година в българските щанги, след като отсъства четери години.
Завърши 7-и в категория до 69кг, с изхвърляне 138кг и изтласкване 166кг.

В категория до 62кг при мъжете имахме двама състезатели - Стоян Енев и Ферди Назиф, които завършиха съответно на 5-о и 7-о място.

12.04.13
10:22

Вчера Милка Манева стана втора и взе среброто в категория до 63кг с резултат от 217кг - изхвърляне 96кг, изтласкване 121кг.

Мнението беше редактирано от Блажка на 12.04.13 10:27.

12.04.13
10:23

Днес стискаме палци на Румяна Станчева в категория до 69кг в 18:00 часа наживо по Евроспорт и Иван Марков в категория до 85кг от 21:00 часа.

Мнението беше редактирано от Блажка на 12.04.13 20:36.

12.04.13
19:13

Румяна Станчева завърши пета със 100 кг изхвърляне и 115 кг изтласкване. На 118 при тласкането залитна лошо встрани, дано е добре.

12.04.13
22:46

Сребро за Иван Марков в епична битка!
Марков завърши с 375 двубой!
Снимки - чакам :D

12.04.13
22:47

Строших си дистанционното като изпусна 215 Иван,но руснака беше от друга планета просто...Много подготвен,аз такова перфектно изхвърляне не съм виждал никога,а тласкането не го коментирам...

12.04.13
22:52

При нашите условия на трениране и всички лишения този сребърен медал само доказва колко сме корави българите!Ако Иван Марков се състезаваше примерно за Русия или Германия при техните условия на трениране сигурно щеше да е шампион на всяко състезание!
Огромни поздравления за нашите момчета и момичета за волята и усилията им!

12.04.13
22:54

Второ място за нашето момче! И само да ги мачкаме за напред! :)

12.04.13
23:07

Моите наблюдения над руснака, ме доведоха до мисълта, че той си играеше през цялото време, нито един от опитите му не беше максималното, което показаха другите състезатели.
Беше му ясно, че е корав и при всички обстоятелства ще стане първи.
Другата година Марков ще го размаже, все пак той е бил също 4 години ‘извън’ играта.
А условията НЕ на трениране, условията на живот, заплатите, добавките, възстановяването, СПОКОЙСТВИЕТО, от което се нуждае един състезател, няма да го коментирам, в България то е под всякаква критика.
Казвам го с ръка на сърцето като пряк страничен наблюдател, защото нашите наистина тренират като животни, НО тревогите относно средства и оцеляване са ежедневие.

Аз искам да питам Наталья, понеже е доста в час с щангите, дали има състезател, който може да застраши в момента Давид Беджанян, особено в изтласкването. Супер много ме впечатли този човек на Европейското и се чудя, дали има изобщо някаква конкуренция в световен мащаб. Може би само Шейко? А от нашите как сме в тази категория?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1