12.04.13
22:38
Тренирам футбол и искам да попитам какви добавки с цел повишаване на силата и издръжливостта и по бързото възстановяване мога да взема. На 18 години съм 189см - 81 кг . Тренираме всяка сутрин ,а 3-4 пъти седмично следобяд ходя на лостове или работя във фитнеса , с цел да си набавя някаква сила и да придобия някаква по-добра форма на тялото , която да ми бъде полезна и на терена . Така ,че искам нещо , което да ми помогне да имам достатъчно сила за 2-разови тренировки и да възстановявам бързо за да мога да съм в оптимална форма за мачовете събота или неделя .. Благодаря ви предварително : ))))
BCAA, като препоръчвам BCAA Blast na Pure Nutrition
Протеин, изолат някакъв евентуално.
В никакъв случай не пести от гопосочените добавки, особено от първата. БЦАА може да приемаш по 4-5 дози на ден примерно.
Оптимизирай си храненето, ако не си го направил вече. Успех!
14.04.13
16:48
Има един бустер DS Craze, с него не двуразови а триразови ще правиш. :D
14.04.13
19:42
То не е целта само да имам сили сега , а да не се окаже да го пия сега и за в бъдеще да не мога да мръдна без него .. Искам просто нещо са подсилване (малко повече сила ; издръжливост) и за по-бързо въстановяване на мускулатурата . А и ако има нещо свързано с отваряне на белите дробове ,с цел повече въздух по-време на мач и по-добра дихателна издръжливост ще съм благодарен : ))