Протеини за начинаещ.

25.09.05
16:56

На 16 години съм,186,67кг.Искам да кача маса.Ям добре,но не стига .Кажете какви протеини ще ми препоръчате .Ако може да ми кажете и цени.И от каде да ги закупя?От Пловдив съм.

25.09.05
21:40

Ако тренираш,както трябва и ядеш,както трябва храната стига.Но иначе най-добре си вземи гейнър.Тъй като ти трябват протеини и въглехидрати за да качваш маса.Гейнър може да си вземеш на Ultimate Nutrition Mega Mass 1.5кг. - 27лв.Това ще го взимаш след тренировка.В дните,в които не тренираш ще взимаш млечно-яйчен протеин.Препоръчвам ти на Нутрим Pro Gold 90.Той струва 1кг. - 20 лв.Него можеш да го пиеш веднъж между обяд и следобедна закуска и веднъж преди лягане(вечер).
Общо:47 лв. за един месец.
Това е ако тренираш 3-4 пъти на седмица(повече не ти и трябва).

25.09.05
22:11

A по колко грама трябва да пия?

28.09.05
10:06

Еми то си пише на кутиите.
Млечно яйчния 2 пъти по 30 грама(общо 60)на ден.А гейнъра не мога да ти кажа.Трябва да видиш на кутията или някой друг да каже.

SO

28.09.05
10:12

[quote author=“BabaVanga”]Ако тренираш,както трябва и ядеш,както трябва храната стига.Но иначе най-добре си вземи гейнър.Тъй като ти трябват протеини и въглехидрати за да качваш маса.Гейнър може да си вземеш на Ultimate Nutrition Mega Mass 1.5кг. - 27лв.Това ще го взимаш след тренировка.В дните,в които не тренираш ще взимаш млечно-яйчен протеин.Препоръчвам ти на Нутрим Pro Gold 90.Той струва 1кг. - 20 лв.Него можеш да го пиеш веднъж между обяд и следобедна закуска и веднъж преди лягане(вечер).
Общо:47 лв. за един месец.
Това е ако тренираш 3-4 пъти на седмица(повече не ти и трябва).

Грешно!
Kак няма да му трябва дали мускулите растат докато се възтановяват !
Ако можеш да си набавяш необходимите вещества от храната наистина не ти трябва ,но щом не се храниш добре трябва да пиеш всеки ден добавки  :wink:

28.09.05
21:38

Ми те четеш ли к’во пиша бе.
Ако тренираш както трябва и ядеш както ТРЯБВА храната стига.
Едно време като не е имало суплементи та к’во не е имало трениращи фитнес.Хран. добавки само помагат те не са основата и целта им не е заместването на храната.
Имам един приятел,който НИКОГА не е пипнал дори протеин(като хранителна добавка),а в момента е меко казано чудовище.Огромен е,защото тренира както трябва и яде здраво.

SO

29.09.05
07:58

само че Бултрас каза че храната не му е достатъчна и иска до попълни празнините следователно трябва всеки ден да ги пие  :?

29.09.05
10:20

Офф добре няма значение

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1