13.04.13
21:54
Въпроса ми е може ли високоинтензивно кардио да се прави след ставане на гладно ? Четох че за да не гориш мускули трябва да си приел доза въглехидрати преди да се бяга. Целта е да се стегна малко за бала, че се отдадох на живот и загубих форма. Преди правих HIIT-а следобед, но сега нямам никакво време и искам сутрин. Мисля си да закусвам леко половин час преди да бягам. Мисля в 5 часа. Знам че това е най-ефективния и бърз метод за горене на мазнини, знам го от опит. Но сега не съм бягал от около 2 месеца. Както казах живот, и шкембака порасна.
Темата беше редактирана от mmiinneevv на 13.04.13 21:55.
Вземай протеинов шейк 20 мин. преди кардиото. Обаче е важно и как се храниш през деня!
Мнението беше редактирано от Петков на 14.04.13 00:45.
16.04.13
07:56
Брат заеби това кардио и започвай да клякаш. За да се възстановиш от клековете, ще изразходиш много повече енергия и определено няма да се измориш ако не правиш повече от 5 с по-голяма тежест повторения с много серии. Яж повече протеин и махни въглехидратите за период от време. Аз ям 1-2 пъти на ден, тренирам на гладно и така като ме гледаш със сигурност губя огромно количество мускулна маса...
Мнението беше редактирано от f45gter dtheg на 16.04.13 07:58.