непозната марка

WO

22.09.05
11:52

някой знае ли нещо за марката GNC ...?
да сте ползвали някакви продукти...?
мнения...?

едит: www.gnc.com

22.09.05
12:42

Да.Щатска марка са,верига от огромни магазини,които са регистрирали своя марка хранителни добавки.
Аз ползвам основно техни неща:)
Глутамин,креатин и различни витамини и минерали .
Определено съм много доволна !

WO

23.09.05
13:30

супер, за се бях ориентирал към глутамина им...а можеш ли да ми помогнеш с точния вид, че има няколко...ти кой ползваш?

SP

23.09.05
13:31

[quote author=“tigra”]Да.Щатска марка са,верига от огромни магазини,които са регистрирали своя марка хранителни добавки.
Аз ползвам основно техни неща:)
Глутамин,креатин и различни витамини и минерали .
Определено съм много доволна !

А какви парички са!?

23.09.05
13:42

[quote author=“wow”]супер, за се бях ориентирал към глутамина им...а можеш ли да ми помогнеш с точния вид, че има няколко...ти кой ползваш?

В момента използвам това
http://www.gnc.com/images/product/350528.jpg

но,съм пила и от другият вид с вкус на череша-той има добавена декстроза вътре .Предпочитам да е чист,понеже адски ми сладнеше овкусеният:)

23.09.05
13:50

[quote author=“Sportex”]
А какви парички са!?

Незнам ,не ми се е налагало да ги плащам.Мисля,че имаха интернет магазин,разгледай там за цени:)

25.09.05
23:53

крадеш а???  :lol:

Moже да си  има спонсор момичето :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1